Lexar въвежда на пазара SSD-та от серия RealSSD C300, комплектовани с принадлежности за лесен трансфер на данни

Lexar въвежда на пазара SSD-та от серия RealSSD C300, комплектовани с принадлежности за лесен трансфер на данни

В раздел: Новини от на 17.07.2010, 3,146 показвания

Компанията Lexar Media, която е отговорна за фирма Crucial под шапката на Micron Technology, прави още една крачка на пазара на устойчивите устройства за съхранение на данни. Производителят ще се опита да помогне на потребителите да преминат възможно най-лесно от твърд диск към SSD. За целта започва продажбата на продукти с разширена окомплектовка, която съдържа не само устройство от серия RealSSD C300 със стандартните аксесоари, но още преходник от SATA към USB и софтуер за клониране, позволяващ интуитивен трансфер на всякаква информация – операционни системи, приложения, документи и т.н.

След като вече понесохме производителността на SSD-тата към нови хоризонти чрез технически иновации, ние насочихме вниманието си към улесняване на обновителния процес за потребителите. Така успяхме да създадем подходящо решение, което се справя със всички задачи от начало до край.

– каза Роб Уийдън, старши продуктов мениджър по SSD-продуктите към Lexar Media. –

За нас е удоволствие да предложим решение, което позволява на клиентите да приведат устройствата от серия RealSSD C300 в работен режим с три лесни стъпки.

Комплектът вече се предлага с три устройства, които предлагат различен обем – 64GB, 128GB или 256GB. Съответно цената е 169.99$, 419.99$ и 769.99$.


Етикети: , , , , , , , ,Коментарите са забранени.