ABBYY прави специално предложение за България за най-новата версия на продукта ABBYY FineReader 10

ABBYY прави специално предложение за България за най-новата версия на продукта ABBYY FineReader 10

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 27.07.2010, 5,301 показвания

ABBYY, водещ създател на езикови програми и такива за разпознаване на документи и снемане на данни, и оторизираният дистрибутор на компанията за България – BMG правят специално предложение за българския пазар за най-новата версия на продукта ABBYY FineReader 10.

Само в периода от 25 юли до 1 септември 2010 г. българските потребители ще могат да закупят ABBYY FineReader 10 Professional Edition Box с 25% отстъпка и да получат продукта за 209 лева с ДДС.

В този период може да бъде направен и ъпгрейд до ABBYY FineReader 10 Professional Edition от ABBYY FineReader 7.0 Professional Edition, ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition и ABBYY FineReader 9.0 Professional Edition с 50% отстъпка и срещу цената от 115 лева с ДДС, като процедурата при инсталация на ъпгрейд изисква задължителна проверка на сериен номер на предишен продукт.

Какво е новото в ABBYY FineReader 10

Със своите подобрени и високоинтелигентни OCR технологии, ABBYY FineReader 10 драстично разширява обхвата на традиционното разпознаване на текст. Базирана на новото поколение ADRT® (Адаптивна технология за разпознаване на документ), FineReader 10 възпроизвежда дори и най-сложно форматирания документ с множество страници с изключителна прецизност и интелигентност. Широк диапазон функции за увеличаване на производителността, в комбинация с интелигентен и лесен за употреба интерфейс, правят ABBYY FineReader 10 необходим инструмент за професионална работа с документи.

Нови постижения в прецизността и представянето на OCR

FineReader 10 демонстрират значителен ръст в прецизността на обработка на документи с фонови изображения (например страници на списания); висококачествени изображения; документи с трудно за разчитане качество на печат (например факсове) и изображения, заснети с цифров фотоапарат и камера на мобилен телефон. В следващата таблица можете да видите допълнителни данни за подобренията в прецизността и поведението за дадени видове документи и задачи за преобразуване*:

* Посочените данни са базирани на вътрешни тестове на ABBYY.

Кои са новостите в ABBYY FineReader 10

Преобразуване на сложни документи посредством технологията ADRT® на ABBYY. Базирана на второто поколение на уникалната технология ADRT®* на ABBYY, FineReader 10 предоставя нови оригинални подобрения при възпроизвеждането на структурата и форматирането на сложни документи с множество страници. Технологията ADRT на ABBYY не просто запазва оригиналния изглед на оригиналната структура, а интелигентно възпроизвежда логическите връзки между атрибутите на форматирането и съдържанието на документа по всички негови страници.

FineReader прецизно пресъздава всички сложни атрибути на форматирането в собствен формат на Microsoft® Office – например table of contents (съдържания), hierarchical heading structures (йерархични заглавни структури), page numbering (номериране на страници), headers and footers, footnotes (бележки под линия), стилове (styles) и captions to images (легенди към илюстрация) – при запазване на зададения поток от текст във всички страници. В резултат на това потребителите имат изходящ документ на Microsoft Office, който е готов за употреба и лесен за пригаждане към вашите цели. Например, можете бързо да промените или отстраните header на всички страници едновременно или да добавите нова глава към документа, която ще бъде добавена към съществуващото съдържание.

* Адаптивната технология за разпознаване на документ  (ADRT) е съществена част от OCR технологията на ABBYY. Тя е отговорна за възпроизвеждането на логическата структура и елементите на форматирането на документи с множество страници ADRT анализира и обработва документ с множество страници като едно цяло, а не като сбор от отделни страници (метод, използван в предишните поколения разпознаване на оптични символи (OCR)) и прави преобразуването на документи на хартия, изображения и файлове от формат PDF във формат на Microsoft Office по-просто и по-прецизно, отколкото досега.

Трето поколение фото OCR – четене на снимки от камери на мобилни телефони

Новата FineReader 10 предоставя следващото поколение на интелигентната технология на ABBYY Camera OCR. Подобрената технология ви дава възможност да постигнете качествени резултати при преобразуване не само на фотоси, заснети чрез стандартни цифрови фотоапарати, а също и на такива от камери на мобилни телефони. За да гарантира възможно най-добрата OCR прецизност при фотографски изображения, ABBYY FineReader 10 автоматично настройва цифровите фотоси преди разпознаването и предоставя широк диапазон от нови функции и възможности за предварителна обработка на изображението:

  • Автоматична корекция на триизмерни изкривявания от перспективата
  • Корекция на ISO шум
  • Корекция на размазването на образа
  • Инструмент за изрязване

Нов потребителски интерфейс – максимум ефективност с минимум усилия

Със своя експертно проектиран потребителски интерфейс, още от самото начало ABBYY FineReader 10 дава цялостен изглед на своите функции и възможности и ви води директно към резултата. Всички ключови задачи по преобразуване на документ са внимателно изведени и групирани в разширеното меню Quick Tasks според изходящия формат, за да бъде намален броят стъпки, обичайно необходими при обработването на документ. В резултат на това всичко, което трябва да направите, за да преобразувате документа, е да изберете необходимата задача и да натиснете бутона.

Подобрена поддръжка на HTML – конкретно за читателите на електронни книги

Вземайки под внимание нарастващата популярност на електронните книги, ABBYY FineReader вече включва повишена и разширена възможност за преобразуване на документи във формат HTML. За пример – програмата може автоматично да съхранява глави от големи книги като отделни HTML файлове и да създава съдържание с вътрешни препратки към съответните глави и файлове. В резултат на това лесно можете да се движите из главите, без да е необходимо да прелиствате дълъг HTML файл. Освен това  FineReader 10 поддържа и експортиране на документи в гъвкаво оформление на HTML, които лесно могат да бъдат редактирани, индексирани за търсене или директно публикувани на уебсайт.

Мощно PDF компресиране

Новата версия предлага мощна възможност за оптимизиране размера на изходящите PDF документи за ефективно архивиране и съвместна употреба. Посредством новата MRC технология на ABBYY можете да намалите размера на изходящия PDF файл до 10 пъти, същевременно запазвайки неговото високо зрително качество и така да спестите ценно място за съхранение.

Нови подобрения в анализа и Retention на оформлението на страници

Новата ABBYY FineReader предоставя подобрена възможност за анализиране на оформлението на страниците на документ, с главни подобрения, насочени към документи с множество изображения, изображения с текст върху тях, графики и диаграми – например страници на списания, брошури, доклади и т.н. ABBYY FineReader 10 например автоматично открива текст, разположен върху изображение, интелигентно разпознава зоните на изображението и текста и прецизно ги възпроизвежда, запазвайки първоначалния изглед на документа. Бъдейки истинско професионално изображение, ABBYY FineReader ви дава много възможности в преобразуването на документи, включително възможността за ръчна промяна на резултата от анализа на страницата.

Разпознаване на нови езици – корейски и идиш

Вече водеща в поддържане на голям брой разпознавани езици, ABBYY FineReader непрестанно разширява своята езикова база. Новата версия чете документи на 186 езика, включително новите езици корейски и идиш.

Съвместимост с Microsoft® Windows 7

ABBYY FineReader 10 предоставя пълна съвместимост с най-новата операционна система Microsoft Windows 7.

Нова версия на ABBYY Screenshot Reader

Безплатен бонус за всички регистрирани потребители на ABBYY FineReader 10 – ABBYY Screenshot Reader. Представлява интелигентен и опростен програмен инструмент  за снемане на текст и изображения от произволна част на монитора на вашия компютър.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.