Обновете вашия лаптоп до USB 3.0 с ExpressCard адаптер от Transcend

Обновете вашия лаптоп до USB 3.0 с ExpressCard адаптер от Transcend

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 2.08.2010, 7,073 показвания

Transcend пусна двупортов USB 3.0 ExpressCard адаптер, с който потребителите лесно могат да ъпгрейват своите мобилни машини до новия супербърз стандарт.

Интерфейсът на картата ExpressCard/34 е съвместим на практика с всички съвременни ноутбуци.Ценово-ефективното решение на производителя ще помогне да се използват предимствата на новото поколение периферни устройства, които излизат на пазара.

Новият USB 3.0 ExpressCard адаптер разполага с два високоскоростни USB портове, които напълно поддържат SuperSpeed USB 3.0 стандарта за пропускателна способност до 5Gb/s. Освен бързата и лесна инсталация, картата ще даде възможност на РС ентусиастите да изпитат 10 пъти по-бърз трансфер от USB 2.0, с оптимизирано използване на енергия. Благодарение на обратната съвместимост с USB 2.0 и USB 1.1, потребителите ще могат да използват и по-старите си устройства, които безпроблемно ще работят с новия интерфгейс.

Transcend PNU3 USB 3.0 ExpressCard адаптер е напълно съвместим с Windows 7, и идва с 2-годишна гаранция на производителя.

Допълнителна информация за съществуващите продукти на Transcend можете да получите чрез официалния дистрибутор Диджи Електроникс, или на http://www.digi.bg.


Етикети: , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.