Посетете HardwareBG на Go! Aniventure 2010

Посетете HardwareBG на Go! Aniventure 2010

В раздел: Новини от на 3.09.2010, 4,062 показвания

Елате при нас на Go! Aniventure 2010!


Този уикенд (4-5 септември) в парти центъра на 4-ти километър ще се проведе Анивенчър – българският фестивал за аниме, манга и японска култура. HardwareBG.com, като партньор на събитието, не само ще присъства, но ще демонстрира и доста нови и интересни продукти – няколко различни високопроизводителни системи с топ хардуер, водни охлаждания, мултимедийни плейъри, актуални преносими компютри, геймърска периферия и стереоскопично 3D…

Заповядайте да видите топ видеокартите на ATI и Nvidia в момента – Radeon 5870, Radeon 5970, GeForce GTX 480 в SLI окомплектовани с водно охлаждане от висок клас и, разбира се, подобаващо овърклокнати.

Ще можете да видите и най-новите преносими компютри от Acer, които използват обявената днес нова серия GeForce 400M (Fermi) мобилна графика и Nvidia Optimus технология. А тези от вас, които проявяват интерес към стерео 3D гейминга ще могат да изпробват и 3D Vision технологията в действие както на съвместими 3D екрани, така и с 3D проектор на голям екран. Подготвили сме и други интересни изненади, които ще са подкрепени и с доста висока купчина награди за тези от вас, които успеят да си ги заслужат (очаквайте подаръци и от Canyon, Razer, Western Digital, Inno3D и още някои изненади, които ще оставим само за посетителите ;)).

Програмата на самото събитие включва доста интересни неща за любителите на аниме, манга и японската култура като цяло, в това число: косплей шоу (конкурс и ревю на ръчно изработени костюми от аниме, манга или видео игри), АМВ конкурс (конкурс за монтаж на аниме клипове и музика), арт конкурс и изложба, впечатляващи гейм ивенти, конкурс за авторска манга и за фенфик (оригинален разказ по мотиви от аниме/манга). Анивечър 2010 отново ще ни очарова с хост клуб и мейд кафе (тази година: къща на гейшите, в която можете да побъбрите с някоя гейша на по чаша чай), както и с алея на талантите. Както винаги неделима част от програмата на фестивала са разнообразните лекции, демонстрации и работилнички, в голяма част, от които тази година са ангажирани японските доброволци в България от организацията J-CAT.

Анивенчър 2010 ще се проведе на четвърти и пети септември на територията на Парти Център 4км в София.

За повече информация за събитието посетете официалният сайт на Go! Aniventure 2010…


Етикети: , , , , , , , , , , , , , ,4 коментара

 1. 1 deadFrog // 03.09.2010 в 23:56

  Бих дошъл, но живея във Варна.

 2. 2 Hum // 04.09.2010 в 08:13

  А някоя от въпросните системи ще бъде ли подарявана? :D

 3. 3 te4o // 04.09.2010 в 11:00

  Ще има ли снимков материал :) Който не може да дойде поне да види :)

 4. 4 LordDarthVader // 04.09.2010 в 20:23

  Аз допреди час бях там … тъкмо когато си заформиха едно турнирче на StarCraft 2. Правеха се и снимки.
  Машините основно бяха с водни охлаждания като имаше такава със SLI и такава с хибриден PhysX (основна карта на ATI и за физика една nVidia производство на asus). В останалите зали също имаше какво да се види но аз отидох малко кусно и хората бяха започнали да поприбират за да се подготвят за вечрното парти.
  Цената за вход през деня е 8лв а за вечрното парти 6лв … като на входа ти закачат лентичка на ръката.