Razer представи нов модел с „Тихо Диско”

Razer представи нов модел с „Тихо Диско”

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 1.11.2010, 5,167 показвания

Razer – компания, позната преди всичко сред гейминг-феновете – представя първия си лайфстайл модел с „тиха дискотека” в столичния клуб Lollipop на 4 ноември. В центъра на прожекторите ще бъдат Razer Orca – слушалки, разработени специално за запалените меломани. Те ще могат сами да се убедят в качествата на модела от първа ръка – музиката в Lollipop ще звучи директно в ушите на посетителите през отровно-зелените слушалки.


Razer за първи път организира silent disco, но концепцията е тествана многократно в световен план, макар и слабо позната в България. Всеки посетител на Lollipop ще получи чифт слушалки Razer Orca и FM радио с две предварително зададени радио-станции, на които по едно и също време ще се изявяват DJ D и DJ George. Публиката сама ще избира траковете, като превключва между двете станции. Евнтуални „необорудвани” посетители ще видят само едно нямо помещение, в което хора танцуват – оттук идва и името на клубната концепция „тиха дискотека”, както и на Razer Orca Silent Party.

„С партито искаме да покажем, че този модел дава напълно нова посока за Razer. Сигурни сме в подкрепата на геймърите, но ще бъде интересно как хора извън гейминг-средата ще приемат Razer Orca,” обясни Любомир Бабуров, продуктов мениджър на Razer за България. „Razer Orca Silent Party е начин да се забавляваме заедно с феновете на добрата музика и да им покажем, че имаме интересно предложение за тях.”

Razer Orca са първия лайфстайл продукт на Razer. Слушалките запазват отличителния дизайн на марката в ярък отровно-зелен цвят, но липсата на микрофон ги прави подходящи за тези, които ценят качествения звук и търсят възможността да го изпитат навсякъде – независимо дали пред компютъра или докато се разхождат в центъра. 40-милиметровите високоговорители с неодимови магнити осигуряват перфектно качество на звука с дълбок бас. Удобните уплътнения осигуряват комфорт, дори ако носите Razer Orca няколко часа. В комплекта е включен удължител за компютъра, като по този начин Razer се обръща към геймърите – те могат да оставят кабела директно в аудио-входа на своята машина и лесно да използват слушалките както за игра, така и за музикалния си плейър.

Всеки, който дойде със собствен чифт Razer Orca в Lollipop, ще получи питие-подарък от момичетата на Razer.

За Razer:

Razer™ е водещ производител на висококачествена гейминг-периферия, създадена „от геймъри за геймъри”. Многократно награждаваните продукти на Razer включват колонки, слушалки, клавиатури, мишки, софтуер и гейминг повърхности. От създаването си през 1998 г. Razer си сътрудничи с професионални геймъри при разработването, произвеждането и маркетинга на гейминг-периферия. Компанията разполага със собствени иновативни технологии, които дават на играчите сериозни предимства. Продуктите на Razer се отличават с много добра точност, чувствителност, удобство и отличителен продуктов дизайн.

За допълнителна информация посетете www.razerzone.com.


Етикети: , , , , , , , , , , ,2 коментара

  1. 1 Septemvri // 01.11.2010 в 13:24

    “…те могат да оставят кабела директно в аудио-входа на своята машина…” – би било доста silent наистина

  2. 2 bimabata // 02.11.2010 в 16:36

    А дали ще ги продават “2ра употреба” тези слушалки след това мероприятие, на добра цена :)))))