Най-чистата форма на комуникация – Gigaset C300

Най-чистата форма на комуникация – Gigaset C300

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 11.11.2010, 5,207 показвания

Новият Gigaset C300 обещава ненадминато удоволствие на използващите го. Със своя цветен дисплей, хендсфри управление, възможностите за голям брой запаметени контакти, дълго време на изчакване и говорене и най-вече с енергоспестяващите, ниско радиационни характеристики, този DECT телефон поставя нови стандарти в ценовата категорията под 100 лева. Функционален дизайн и висококачествена клавиатура го правят лесен за употреба, а популярни способности като SMS и аларма допълват богатия избор от телефонни функции. Gigaset C300А разполага и с телефонен секретар.


Една от открояващите се характеристики на Gigaset C300 е неговият брилянтен звук през слушалка и хендсфри благодарение на използваните висококачествени говорители и микрофон. Метални бутони осигуряват прецизна и ергономична употреба и допълват богатия на цветове 1.7 инчов дисплей и възможността за запаметяване на до 250 телефонни контакта. Функциите и контактите са представени с големи, лесни за разчитане шрифтове и икони, а звукът на позвъняване може да бъде планирано изключван – например през нощта звукът може да бъде ичключван и при получаване на анонимни обаждания. В списъка на повиквания се запазват последните 30 набрани, приети или пропуснати обаждания. Може да бъдат изпращани или получавани SMS кратки съобщения с големина до 160 знака. Алармен часовник е интегриран като допълнителна функция. Потреблението на енергия на Gigaset C300 в момент на изчакване е само 0.4 вата. Телефонът предлага дълго време на изчакване до 300 часа и време на разговор до 20 часа като се захранва от две стандартни NiMh, AAA батерии. Gigaset C300 е с много ниско ниво на излъчване – ECO DECT технологията намалява променливо силата на пренос в зависимост от разстоянието до телефона майка. При използване на ECO режим степента на излъчване по време на разговор намалява с още 80%. ECO Plus режимът изключва напълно степента на пренос между различните слушалки в режим на изчакване.

Gigaset C300 се предлага на българския пазар на цена от 99 лева с ДДС.

Повече за Gigaset

Gigaset Communications GmbH е един от най-големите световни производители на безжични телефони и е пазарен лидер при DECT телефоните в Европа. С централа в Мюнхен, компанията развива, произвежда и дистрибутира продукти с високо качество под марката Siemens Gigaset. Продуктовата гама на Gigaset включва телефони за фиксирани мрежи и устройства за VoIP. Основната продуктова линия на Gigaset е разположена в Бохолт, Германия, където продуктите на компанията се произвеждат според най-строгите стандарти за качество и опазване на околната среда. Gigaset Communications притежава лиценз за търговската марка Siemens.

Gigaset Communications GmbH е компания част ARQUES Industries AG (http://www.arques.de).
Допълнителна информация за медиите е налична на http://www.gigaset.com/press
Повече за Gigaset Communications може да откриете на http://www.gigaset.com
Официален представител на Gigaset за България е “Биттел” ЕООД – www.bittel-bg.com


Етикети: , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.