Магазини Public и Форум Филм те канят на гала премиерата на TRON: Заветът

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 9.12.2010, 4,267 показвания

Гледай филма преди всички! Регистрирай се напълно безплатно на www.public.bg и спечели една от 20-те двойни покани за гала премиерата в сряда, 15-ти декември

Магазини Public и Форум Филм България ти дават възможност да участваш в уникална томбола с 20 уникални награди – двойни покани за гала премиерата на TRON: Заветът. За да участваш, е нужно единствено да  се регистрираш в томболата на страницата на Public – www.public.bg. В понеделник, 13-ти декември, печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип, като всички спечелили покана ще бъдат уведомени.  Поканите ще бъдат раздадени в деня на самата премиера пред Mtel IMAX в Mall of Sofia. Раздаването ще става от 17:30 до 19:00 часа, а самият филм започва в 20:00 часа.

Public и Форум Филм ще се погрижат изживяването да е пълно, като преди самия филм ще имате възможността да поиграете играта Tron: Evolution в 3D режим както и да влезете в света на Tron, като действащо лице посредством технологията “Augmented reality”!

За TRON:

ТРОН: Заветът е високотехнологично триизмерно приключение в дигиталния свят, каквото още не сте виждали на големия екран. Сам Флин (Гарет Хедлънд) е 27-годишен компютърен специалист, чийто баща Кевин Флин (Джеф Бриджис) е изчезнал мистериозно. Докато се опитва да открие баща си, Сам е въвлечен в свят на програми и гладиаторски видеоигри, където Кевин живее от 25 години. Рамо до рамо с приятелската програма Куора (Оливия Уайлд) баща и син предприемат опасно пътуване през поразителната дигитална вселена, която им предлага много шокиращи изненади.

Филмът излиза в кината от 17 декември в Disney Digital 3D и IMAX 3D. Повече информация може да получите на www.tron3D.bg


Етикети: , , , , , , , , , , , , , ,Коментари: