D-Link пусна хитов рутер в промоционални празнични комплекти

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 16.12.2010, 12,044 показвания

Българските потребители могат да открият високоскоростния DIR-600 в големите търговски вериги на уникална цена в комбинация с мултифункционални устройства от Epson

D-Link, водещ доставчик на мрежови и комуникационни решения, обяви промоция в празничните дни до края на годината на своя рутер с подобрена безжична технология – DIR-600. Потребителите могат да открият хитовия продукт на компанията в големите търговски вериги Технополис и Мултирама в атрактивна комбинация с водещи мултифункционални устройства на Epson. Тази стъпка е част от продължаващия ангажимент и политика на D-Link да предоставя на потребителите цялостни цифрови решения за дома и офиса.

DIR-600 може да бъде открит в дистрибуторската мрежа до края на декември или до изчерпване на количествата в комбинация с мултифункционалното устройство Epson Stylus PX720WD. Решението за мастиленоструен печат на Epson се отличава със скорост от 40 страници в минута както за монохромен, така и за цветен печат. Устройството разполага с USB 2.0 интерфейс, скенер и факс, богати мрежови функции и поддръжка на безжичните 802.11b/g/n стандарти.

Дистрибуторите предлагат на своите клиенти DIR-600 с Epson SX525WD. Мултифункционалното устройство осигурява печат в максимална резолюция от 5760 х 1440 и сканира изображения в 2400 х 2400 точки на инч. Прибавяме възможността за копиране, високоскоростен USB интерфейс и поддръжка на широк кръг от мрежови стандарти.


Основното за DIR-600

Базирани на 802.11n стандарта, устройствата от тази серия работят с помощта на единична антена и постигат скорости на трансфер  до 150 мегабита в секунда – стойности, които значително подобряват цялостната производителност на безжичната домашна мрежа в сравнение с по-стария 802.11g. Маршрутизаторът осигурява по-добро приемане на сигнала, както и по-голямо покритие на мрежата  като на практика премахва т.нар. „мъртви точки”. Това позволява ефективно споделяне на високоскорстна Интернет връзка, файлове, принтери или други цифрови устройства.

Повече за DLink

D-Link е водещ доставчик в света на мрежова инфраструктура, предоставяйки иновативни, висококачествени и интуитивен продукти както за бизнеса, така и за крайните потребители. Вече повече от 25 години, D-Link създава и разработва утвърдени мрежови и безжични продукти, както и решения за съхранение, сигурност и IP системи за видеонаблюдение. D-Link представя пълна гама от мрежови решения за организации и потребители чрез своята глобалната мрежа от партньори и доставчици на услуги. Компанията разбира значимостта на сигурния достъп, ефективната защита и споделяне на данни и цифрово съдържание и е пионер в създаването и развитето на IP базирани технологии, решения за цифровия дом и бизнес приложения.


Етикети: , , , ,3 коментара

 1. 1 Marianskiii // 16.12.2010 в 16:24

  На каква цена се очаква в Технополис и Мултирама ?

 2. 2 mihabolil // 16.12.2010 в 19:16

  Космически, предполагам?!

 3. 3 Сашо // 17.12.2010 в 10:10

  рутер с подобрена безжична технология – DIR-600
  150Mbit

  Хехе, подобрена от предишния им модел значи…

Коментари: