AMD анонсира най-бързия си за момента 4-ядрен и нови 6-ядрени процесори

AMD анонсира най-бързия си за момента 4-ядрен и нови 6-ядрени процесори

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 6.01.2011, 6,295 показвания

Спечелилата популярност линия AMD Phenom™ II процесори в комбинация с графичните карти AMD Radeon™ HD 6000 серия предлагат Ultimate Visual Experience™ за HD развлечения

На 04.01.2011, AMD обяви нови настолни процесори включително най-бързия си за момента 4-ядрен чип за десктоп системи. Тези процесори в комбинация с доказалия качествата си чипсет от 8-ма серия и пуснатите наскоро AMD Radeon™ HD 6000 графични карти позволяват изграждането на мощни PC за ново ниво на изживявания при работата с компютър. С последните технологии гейкмърите и РС ентусиастите могат да се наслаждават на Ultimate Visual Experience™ с нов PC с VISION Black Technology от AMD.

 • AMD Phenom™ II X4 975 Black Edition е най-бързият четириядрен процесор на AMD, фаворит за ентусиастите, с отключени множители на честотата и четириядрена производителност.
 • AMD Phenom™ II X6 1065T е нов 6-ядрен процесор с висока производителност, понижено топлоотделяне (95W TDP), и AMD Turbo CORE технология.

Защо: Ръстът на 3D мултимедийното съдържание с висока резолюция създаде нови нива на потапящи визуални изживявания. Гъвкавостта на приложимост на компютрите с VISION технология създава почти безгранични възможности за потребителите, като пренасяне в Интернет за видео-развлечения, създаване на забележителни видео- и фото-спомени, игра с най-визуално интензивните РС игри, и подобрена многозадачна производителност.

Кой: Всеки, който търси нов компютър с многоядрена стойност, гъвкави възможности на платформата, възможности за видео с висока резолюция и 3D графика ще почувства предимствата на нов РС с AMD VISION технология.

Допълнителна информация:

 • Проверете текущите промоции с AMD-базирани продукти на CyberPower, iBuyPower, NewEgg, NCIX и TigerDirect
 • Още информация за AMD настолни процесори, цени и сравнения ще намерите тук
 • Следете новините от AMD десктоп екипа в Twitter на @AMDDesktop
 • Четете още за Vision Technology от AMD на http://blogs.amd.com/home

За AMD

Advanced Micro Devices (NYSE: AMD) е иновативна технологична компания посветена на сътрудничеството си с клиенти и технологични партньори за възпламеняването на следващото поколение изчислителни и графични решения за работата, в дома и в игрите. За допълнителна информация посетете http://www.amd.com.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , ,2 коментара

 1. 1 Скрит // 06.01.2011 в 20:56

  Направете лека корекция на отключени множители. ;)

 2. 2 Кирил Венев (Ba4o Kiro) // 07.01.2011 в 01:15

  Оправено, благодаря за корекцията!