DELL обновиха мобилните XPS 15 и 17

DELL обновиха мобилните XPS 15 и 17

В раздел: Новини от на 25.02.2011, 4,155 показвания

Не само Apple официално преминаха към второто поколение мобилни процесори Core, като от DELL също обявиха нови версии на своите XPS 15 и XPS 17, базирани на новите мобилни Intel Core i5/i7, използващи платформата Sandy Bridge/Huron River. За момента XPS15 е достъпен само в USA, но след седмица ще се появи и в Европа, докато XPS17 е наличен и на двата американски континента, плюс Европа. За разлика от Apple, при новите мобилни машини на DELL избора на варианти за процесор и графичен ускорител са повече.

Както XPS15, така и XPS17 могат да разчитат на сериозна гама мобилни чипове Core i3/i5/i7 ,  както двуядрени, така и четириядрени модели. Версиите с Core i7 ще предлагат и поддръжката на NVIDIA Optimus, а като дисплей и двата модела ще имат опция за FULL HD широкоекранна WLED матрица, а при най-сериозните модификации на Core i7 и XPS17, можете да си изберете 3D FHD екран. Моделите с четириядрени Core i7 ще предложат също и WiDi, а що се отнася до графичната поддръжка – XPS 15 ще има възможност за окомплектоване с NVIDIA GT 540M с до 2 GB памет, докато XPS 17 ще притежава по-бърза графика – максимално GT 555M с до 3 GB видеобуфер.

И двете моделни линии предлагат цялата гама допълнителни екстри, налични при XPS, като сертифицирана web камера за Skype HD, вградени високоговорители JBL, USB 3.0 и други.






Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , ,



Коментарите са забранени.