НР организира курс по управление на проекти през март

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 25.02.2011, 3,230 показвания

След големия интерес към първия курс по управление на проекти, HP предоставя нови възможности за специалистите


От 14 до 17 март в Учебния Център на Хюлет-Пакард България ще се проведе курс по управление на проекти (Project Management Fundamentals). Това е вторият курс от поредица тренинги, създадени по съвместна програма на HP и PMI (Институт за Проджект Мениджмънт). Първият се проведе през септември миналата година и беше успешно завършен от 15 курсисти.

Курсът въвежда основните понятия от теорията на управлението на проекти, запознава аудиторията с процесните групи и области на познанието, възприети от световните най-добри практики. От друга страна, множеството индивидуални и групови задания помагат на курсистите да придобият и основни практически умения, които могат да бъдат директно приложени.

Лекторът в предстоящия курс, Стефан Иванов, е част от екипа на Хюлет-Пакард и притежава богат опит в областта на Управлението на проекти. Основните проекти, които менажира, са свързани със системната интеграция и внедряването на високотехнологични решения за Сърбия, Грузия и България. Преди това е работил за Procter&Gamble в Белгия, като част от екипа на НР, предоставящ отдалечени услуги.

Курсът Project Management Fundamentals e необходимата първа стъпка за придобиване на базови умения за сертифициране по Управление на проекти. Той е част от портфолиото от обучения и образователни услуги, които Учебният център на НР България предлага като обхваща не само сферата на информационните технологии, но и всички бизнес области.

За HP

HP създава нови възможности технологията да има значително въздействие върху бизнеса, правителствата и обществото. Най-голямата технологична компания в света предлага портфолио, което включва принтери, персонални компютри, софтуер, услуги и инфраструктура, с която да разрешава проблемите на клиентите си. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) можете да намерите на http://www.hp.com


Етикети: , , , , , , , ,Коментари: