HP OfficeJet Pro 8500A Plus e-All-in-One получи признание от наградите „Европейски офис продукт“ на годината

HP OfficeJet Pro 8500A Plus e-All-in-One получи признание от наградите „Европейски офис продукт“ на годината

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 9.03.2011, 4,315 показвания

HP спечели отличието за „Иновативен продукт“ на церемонията за определянето на „Европейски офис продукт“ на годината

HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One получи наградата „Иновативен продукт“от церемонията за определянето на „Европейски офис продукт“ на годината (European Office Product Awards). Многофункционалното устройство 8500A се предлага в страната от есента на 2010 година и един от първите уеб принтери предназначени за бизнес употреба с технологията за печат от облака НР ePrint.

Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One спечели отличието на международния панаир Paperworld във Франкфурт заради факта, че съчетава иновативната технология за директен печат от мобилни устройства и уеб съдържание HP ePrint с професионално качество на печат. Другите характеристики, които отличиха 8500А Plus, са 10,9 см. сензорен екран, от който може да се работи с приложения и да се печата директно от мрежата, без нуждата от компютър.(1) В момента този продукт се предлага в България с безплатно 3-годишно удължаване на гаранцията.

„Този уеб принтер позволява на потребителите да печатат от всяко мобилно устройство. Журито го определи за първо устройство от този тип, и продукт, който ще промени пазара.” каза Стив Хилърд, главен изпълнителен директор на Office Products International, компанията организатор на наградите „Европейски офис продукт“ на годината. “Възможността за печат без компютър е нова концепция, която е насочена изцяло към сегашните нужди на потребителите. Когато се стигна до гласуване, съдиите взеха решението почти веднага.“

HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One е предназначен да помогне на малките бизнеси да направят възможно най-доброто впечатление пред своите клиенти и партньори. Те ще могат да произвеждат цветни разпечатки с професионално качество, маркетингови и други бизнес документи с до 50% по-ниски разходи на страница и до 50% по-нисък разход на електроенергия в сравнение с мнозинството цветни лазерни принтери.(2)

„Тази награда е признание за една продуктова серия, която дава максимума от мастиленоструйните устройства на малките и средни предприятия. HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One е проектиран, така че да осигури документи с професионално качество на по-ниска цена на страница спрямо лазерните принтери“, каза Карлос Бело, бранд мениджър “OfficeJet” продукти в НР за Африка, Европа и Близкия изток.

Повече от 350 гости присъстваха на наградите „Европейски офис продукт“ на годината, които се организират от Office Products International и Messe Франкфурт.

Повече информация за HP OfficeJet Pro можете да намерите на www.hp.com/bg/officejet. HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One се предлага на препоръчителна цена от 689 лева с ДДС.

За НР

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) Изисква се интернет връзка с принтера. Технологията работи с всякакви устройства, които поддържат интернет и имейл. Времето на отпечатване може да варира. Научете повече на www.hp.com/bg/ePrintCenter.

(2) В сравнение с по-голямата част лазерни AiO устройства <€400 без ДДС ,март 2010 г. Калкулирането сравнява теглото на консумативите и опаковките на касетите, които са необходими за същото количество отпечатани материали. Разхода на електроенергия е изчислен на вътрешни тестове на НР направени според критериите на програмта ENERGY STAR. Повече информация за тестовете и самите продукти пожете да намерите от тези два линка: www.hp.com/go/learnaboutsupplies и www.hp.com/bg/officejet.


Етикети: , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.