Aquila mkII и Raven – още малко снимков материал

В раздел: hwBG проекти от на 14.03.2011, 9,014 показвания

Двете системи с водно охлаждане една до друга - Raven и Aquila

В предишните статии (тази за Aquila mkII и тази Raven) обещах и допълнителен снимков материал – снощи направих малко снимки, които показват системите една до друга. на няколко пъти ми се налагаше да обяснявам, че наличието на елементи с различни от черно, червено(синьо) или хромирани части в компютрите няма никакво значение, той като LED осветлението премахва всякакви различни цветове и оставя само нюанси на червеното и синьото. На снимките това се вижда доста добре. Снимката по-горе е “панорамна” и е леко разтеглена в ъглите.

На тази снимка пропорциите са съвсем нормални, а на долните две вече може да се видят и самите компютри отвътре – постарах се да филтрирам външното осветление, но фотоапаратите с баур матрица трудно се справят с толкова едноцветни снимки (на практика и при двете снимки зелените сензори на матрицата не ловят почти нищо :)

Вижда се, че сините светодиоди карат всичко да изглежда… синьо, дори пъстрите захранващи кабели. Естествено, на дневна светлина нещата ще изглеждат различно, но това е, ако компютърът стоеше някъде на много светло. А в червеният Aquila всичко си е червено. Скоро ще сменя и вентилаторите, Aerocool Shark Fan се оказаха много лош избор – един от тях вече едва едва върти, освен това са пределно шумни, дори при понижени обороти.


Етикети: , , , , ,Един коментар

  1. 1 JZ // 15.03.2011 в 15:27

    Перкаш ли CS.. haha

Коментари: