G.Skill обявиха Phoenix EVO SATA II SSD, на базата на 25nm NAND flash чипове и SandForce SF-1222 контролер

В раздел: Новини от на 1.04.2011, 6,090 показвания

Днес водещият производител на екстремни памети и твърдотелни дискови устройства (SSD), G. Skill International Co. Ltd., обяви новата си серия Phoenix EVO SSD устройства със SATA II интерфейс в които се ползват един от най-производителните за момента контролери SandForce SF-1222 в комбинация с високо качествени 25nm NAND флаш чипове.
Новият модел Phoenix EVO SSD диск предлага обем от 115GB с максимални скорости на четене и запис от 280 и 270 MB/s. Новите устройства ще влязат в продажба в началото-средата на април месец и ще могат да се закупят от оторизираните дистрибутори на G. Skill по света.

В синхрон с производителите на флаш чипове и преминаването към по-фин производствен процес, G. Skill също преминава към ползване на 3хnm към 2хnm флаш памети при производството на своите SSD модели.

За да се гарантира максимално висока надеждност и производителност, G. Skill си партнира в тясно сътрудничество със инженерите на SandForce като заедно с това са провели обширни тестове на G. Skill Phoenix EVO SSD устройствата за бързодействие, надеждност и съвместимост с най-новите фирмуеъри. G. Skill Phoenix EVO SSD дисковете използват специално подбрани и тествани чипове флаш памети за да гарантира върхова надеждност и стабилност на устройствата.
Въпреки, че новите 25-нанометровите Phoenix EVO дискове предлагат по-малък капацитет и малко по-ниски скорости на четене и запис в сравнение със сегашните Phoenix PRO устройства те все пак са чудесен и много по-достъпен избор за клиентите които имат нужда от бърза дискова подсистема.

“Тестовите резултати и показатели на G. Skill Phoenix EVO SSD са публикувани в официалният сайт на G. Skill. Благодарение на тази леснодостъпна и прозрачна информация, потребителите могат лесно да изберат подходящият за нуждите, желанията и бюджета им продукт”, заяви Уелс Цай (Wales Tsai), продуктов мениджър в G. Skill.

G. Skill Phoenix EVO SSD се предлага с 3 години гаранция, а техническият екип на G. Skill е винаги готов да предостави на потребителите пълна техническа поддръжка чрез онлайн форуми, телефон и електронна поща.

За G. Skill

Основана през 1989 г. от ентусиасти, G. Skill International Co. Ltd. е водещ производител на памет и твърдотелни дискови устройства със седалище в Тайпе, Тайван. Основен приоритет на компанията е високото качество и надеждност на произвежданите продукти. Всички продукти на компанията преминават през серия от най-строги тестове и контрол на качеството, както по време на производственият процес, така и на финалният продукт, като по този начин се гарантирайки максимална надеждност на произвежданите продукти с марката G. Skill.


Етикети: , , , , , , , , , ,2 коментара

  1. 1 Martass // 01.04.2011 в 19:56

    Някакви цени няма ли???

  2. 2 Кирил Венев (Ba4o Kiro) // 02.04.2011 в 09:36

    За сега не, но скоро ще са известни.

Коментари: