AMD вдига летвата на производителността и качеството на картината при графичните карти под $100

AMD вдига летвата на производителността и качеството на картината при графичните карти под $100

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 29.04.2011, 3,776 показвания

Новите дискретни видеокарти AMD Radeon™ HD 6670, HD 6570 и HD 6450 предлагат безпроблемно ускорение на приложенията, DirectX 11 игри и AMD Eyefinity многодисплейна технология в нископрофилен, енергоспестяващ и ценово достъпен пакет

AMD днес обяви попълнението на семейството AMD Radeon™ HD 6000 графични решения за дистрибуторския канал с модулите AMD Radeon™ HD 6670, HD 6570 и HD 6450. На цени под $100 (препоръчителна крайна цена в САЩ) и консумация на ток под 75 вата, тези видеокарти дават на РС ентусиастите мощна и същевременно достъпна възможност да обновят своите системи към по-високо ниво на HD игрите, възпроизвеждането на видео и графичните приложения.

“Масовото разпространение на HD и 3D съдържание поставя още повече ударението върху визуалните изживявания, и графичните карти AMD Radeon осигуряват водещо качество на изображението,” каза Мат Скинър, корпоративен вицепрезидент и управител на графичното поделение на AMD. С най-новите попълнения на семейството AMD Radeon HD 6000 ние предоставяме на нашите клиенти редица атрактивни продукти на цена под $100 с високо качество и производителност, при това изключително енергоефективни и лесни за инсталиране.”

Новите бюджетни решения на AMD предлагат:

  • Възможност за игра и работа на множество екрани – Изпитайте реалистични и завладяващи игри и висока производителност с технологията AMD Eyefinity, превръщаща 3 или повече монитори в един общ голям дисплей.
  • Поддръжка на Stereo 3D Support – Гледайте най-новите Blu-ray™ 3D филми и опитайте нови иигри с технологията AMD HD3D.
  • Ускорение на приложенията – AMD App Acceleration ускорява времето за рендъринг, с по-кратко зареждане на страниците, подобрени специални ефекти и показване на видео без накъсване. Фактически над 50 приложения вече се възползват от AMD App Acceleration, включителни DivX, Internet Explorer 9, както и новите версии на Google Chrome и Mozilla Firefox.

Графичните карти AMD Radeon HD 6450, HD 6570 и HD 6670 ще могат да се закупуват от системните интегратори и големите магазини като Amazon, CyberPower, iBu Power, Newegg, и TigerDirect.

За AMD

AMD (NYSE: AMD) е иноватор в дизайна на полупроводникови продукти, който води следващата ера на живи дигитални изживявания със своите AMD Fusion ускорени процесори (APUs), вградени в широка гама компютърни устройства. Сървърните продукти на компанията са насочени да движат напред облачните и виртуализационни изчислителни среди. Графичните и изчислителните технологии на AMD са в основата на различни устройства като РС, игрови конзоли и суперкомпютри. За допълнителна информация, посетете http://www.amd.com.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.