D-Link представи решението за отдалечено наблюдение mydlink

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 18.05.2011, 3,390 показвания

Услугата елиминира нуждата от сложни конфигурации и предоставя на потребителите възможност лесно да наблюдават дома или офиса си през мобилен телефон, таблет или персонален компютър

Досега потребителите, търсещи решение за наблюдение на дома, трябваше да разполагат с отлични технически познания, които да им помагат в настройката на IP камерите. D-Link премахва тази необходимост и прави процеса изключително лесен и удобен. Компанията представи mydlink / http://www.mydlink.eu / – безплатен Интернет портал, предоставящ услуга за отдалечен мониторинг с интуитивен интерфейс.

Стартирането на услугата е изключително лесно – инсталацията се извършва със зареждането на CD, придружаващо всяка, съвместима с mydlink камера. Софтуерът открива наличните IP камери в дома или офиса и автоматично ги конфигурира в мрежата, позволявайки лесен достъп до съответния видео стрийминг от всяка една точка с Интернет. По този начин потребителите могат да държат под око всеки един аспект от ежедневието – домашния любимец вкъщи, децата в съседната стая или цялата къща в случаите, в които отсъстват за по-дълго. Услугата поддържа до 4 съвместими камери и позволява наблюдение 24 часа на ден, чрез висококачествено видео в реално време от всяка едно устройство, разполагащо с достъп до Мрежата.

За потребители, които често са на път, mydlink осигурява достъп до услугата посредством безплатно* мобилно приложение, разработено за широк набор от мобилни платформи, включително за iPhone, iPad и Android базирани устройства.

Кевин Уен, Президент D-Link Европа коментира: „Потребителите винаги са търсели възможности за отдалечено наблюдение на дома, но конфигурацията на подобна система бе истинско предизвикателство за тях. В DLink винаги се стремим да превръщаме сложните технологии в решения, достъпни за всеки. Затова с удоволствие представяме mydlink – услуга, която премахва всички ограничения и сложни настройки, с които потребителите се сблъскваха до този момент. Без значение дали искате да държите под око домашния любимец, да проверите какво прави спящото бебе в съседната стая или да наблюдаване къщата, докато сте на почивка – mydlink прави всичко това възможно само с няколко клика.”

Кевин Уен продължава: „В DLink обсъждаме активно т.нар. цифров дом и възможностите, които той предоставя на потребителите. Вярвам, че mydlink е чудесен пример за това как технологиите могат да подобрят ежедневието ни и е решение, което отлично допълва широкото портфолио от дигитални продукти на компанията.”

Съвместими камери

mydlink работи с новите компактни камери на D-Link – DCS-930L Wireless N Home Network Camera и DCS-932L Wireless N Day & Night Home Network Camera.

И двете решения се различават от традиционните предложения на пазара с вградения процесор и web сървър, което им позволява да работят самостоятелно, без да е необходим включен персонален компютър. Моделите се свързват безжично с мрежата, като предоставят на потребителите лесен и ефективен начин за отдалечено наблюдение на дома или офиса. Компактният им дизайн позволява монтаж реално във всяка една точка, а вграденият микрофон добавя и звук към стрийминга, който потребителят следи в реално време.

Камерата DCS-932L е изключителна подходяща за 24 часов, непрекъснат мониторинг. Благодарение на вградените инфрачервено LED осветление IR филтър и сензор за слаба осветеност този модел може да излъчва качествено видео дори от локации с напълно отсъстваща или силно редуцирана светлина.

*възможна е бъдеща промяна в ценовата политика относно това приложение

Повече за DLink

D-Link е водещ доставчик в света на мрежова инфраструктура, предоставяйки иновативни, висококачествени и интуитивен продукти както за бизнеса, така и за крайните потребители. Вече повече от 25 години, D-Link създава и разработва утвърдени мрежови и безжични продукти, както и решения за съхранение, сигурност и IP системи за видеонаблюдение. D-Link представя пълна гама от мрежови решения за организации и потребители чрез своята глобалната мрежа от партньори и доставчици на услуги. Компанията разбира значимостта на сигурния достъп, ефективната защита и споделяне на данни и цифрово съдържание и е пионер в създаването и развитето на IP базирани технологии, решения за цифровия дом и бизнес приложения.


Етикети: , , , , , ,Коментари: