България – домакин на един от най-големите световни форуми за дигиталната и маркетинг индустрия

България – домакин на един от най-големите световни форуми за дигиталната и маркетинг индустрия

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 25.07.2011, 4,583 показвания


Световния дигитален, маркетинг и ИТ елит и най-изявените топ експерти, които не могат да бъдат чути и видени на никое друго събитие в България и региона, идват в София на 26-27 Октомври, в рамките на Webit Congress.

Президенти, Вицепрезиденти, основатели и Директори на най-големите, на най-иновативните, на най-динамичните и на най-успешните компании в света, сред които Microsoft, Google, Facebook, Yahoo!, eBay, PayPal, Yandex, Ogilvy, EURO RSCG London, Starcom Mediavest, Pentagram, Procter & Gamble, Coca Cola и други, ще бъдат лектори на “Главна сцена” на Webit Congress.

От тях ще чуете и научите как да не изоставате от конкурентите си в интегрирането на дигитални технологии, как да създадете успешни маркетинг и рекламни решения, които ще ви направят лидери на пазара, как да интегрирате онлайн продажбите към традиционните канали, които ползвате, за да продавате повече и по-ефективно.

Главната Сцена на Webit Congress е място за топ мениджъри, маркетинг директори, директори бизнес развитие и хора, които искат да чуят най-добрите и техните анализи на настоящите и бъдещи тенденции в маркетинга, рекламата и продажбите.

Главната Сцена е една от седемте конференции в рамките на Webit Congress. Възползвайте се от специалните ниски цени за ранна регистрация до 31 август.

Повече информация: www.Webit.bg


Етикети: , , , ,Коментарите са забранени.