HP ускорява и улеснява внедряването на виртуална инфраструктура

HP ускорява и улеснява внедряването на виртуална инфраструктура

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 1.10.2011, 3,756 показвания

Новата HP VirtualSystem за VMware предоставя основа за Cloud computing

HP представи своята HP VirtualSystem за VMware, силно оптимизирано готово решение, което дава на организациите виртуализирана инфраструктура, която ускорява изпълнението и поставя основа за Cloud Computing.

С навлизането на виртуализацията, многослойните мрежови архитектури, виртуалното разрастване, негъвкаво пространство за съхранение, непредвидени работни обеми и въпросите на сигурността стават все по-комплексни и ограничават широкото й разпространение. За да помогне на средните и големи предприятия да се справят с тези предизвикателства, HP VirtualSystem for VMware включва virtualized HP Networking solutions, HP Converged Storage, HP BladeSystem servers, HP Insight software с услугата за инсталиране на място.

Базиран на HP Converged Infrastructure, HP VirtualSystem съдържа архитектурни иновации и услуги, които помагат за елиминирането на сложността при виртуализацията, консолидирането на ИТ инфраструктурата и подобряването на производителността, като позволи на клиента да:

  • ускори мобилността на виртуалните машини с до 40% и в същото време да удвои пропускателната способност и намали времето за възстановяване на мрежата с повече от 500 пъти (1) с новото мрежово решение HP FlexFabric;
  • намали изискванията за капацитет до 50 % и увеличи плътността на виртуалната машина (2), като ускори скоростта на внедряване с HP LeftHand и HP 3PAR Storage Systems;
  • подобри операциите на виртуалния сървър с HP Insight Control for VMware vCenter™ сървър, който предупреждава ИТ администраторите и позволява дистанционно отстраняване на проблемите и управление;
  • съобрази стратегията за виртуализация и инвестициите за целите на бизнеса с консултиране, планиране, преинтегриране, внедряване и поддръжка предоставени от партньорите HP Technology Services и HP ServiceONE.

“Виртуализацията стана популярна сред клиентите, но съществуват препятствия пред широкото й разпространение”, каза Пол Милер, вицепрезидент на НР, с ресор Systems and Solutions, Enterprise Servers, Storage and Networking. “ С HP VirtualSystem за VMware, клиентът може да опрости и скалира внедряването на виртуализацията, за да си осигури ясен път към „облака”, добави той.

 

“Компаниите се нуждаят от решения, които им позволяват да се преместват от силозни инфраструктурни масиви към обединения от технологични ресурси, които могат да се споделят и доставят като услуги на приложения в реално време”, каза Гари Грийн, вицепрезидент на, Global Strategic Alliances, VMware. “HP VirtualSystem за VMware помага на потребителите да модернизират техните виртуализационни проекти сега и да направят промяната към „облака” в бъдеще”, каза още той.

Цени и наличност

HP VirtualSystem for VMware се разпространява сега на цени от $167,300, като включва HP Converged Infrastructure, фабрична интеграция и HP Support Plus 24.(3) Клиентите могат да се възползват от съществуващи споразумения за лицензи и закупуват предварително инсталиран VMware с лиценз от HP.

За допълнителна информация: www.hp.com/go/vs4vmware.

Повече информация за HP VirtualSystem, HP CloudSystem и HP Converged Storage е достъпна на щанда на HP, No: 301 на VMworld® 2011.

Премиерното събитие на НР за клиенти, HP DISCOVER, ще се състои от 29 ноември до 1 декември във Виена, Австрия. На събитието ще се покажат примери как организациите могат да поемат пътя си към Instant-On Enterprise.

За HP

HP създава нови възможности за значително въздействие на технологията върху публичния и частния сектор и обществото. Най-голямата технологична компания в света предлага портфолио, което включва принтери, персонални компютри, софтуер, услуги и ИТ инфраструктура в рамките на конвергенцията на облака и взаимосвързаността, обезпечавайки качествена подготовка за един свързан свят. Повече информация на: http://www.hp.com.

 

(1) “Higher Speed, Lower Downtime, With HP IRF Technology,” Network Test, August 2011.

(2) Показатели за капацитет и плътност измерени при реално внедряването на решението на клиент.

(3) Цените са изчислени за САЩ и могат да варират.


Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.