Новите мишки и тъчпад на Logitech за Windows 8 ви дават контрол

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 10.10.2012, 7,897 показвания

Новият комплект продукти осигурява лекота и комфорт при навигация в Windows 8

Днес Logitech анонсира нова линия от продукти, проектирани за лесна и интуитивна навигация в Windows 8. Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 и Logitech Zone Touch Mouse T400, които ще са налични по-късно през този месец, са специално разработени за работа с тъч интерфейса на Windows 8.

„Новото семейство от продукти въплъщава традиционната функционалност на мишките, с която всички сме свикнали и я оптимизира за навигационното преживяване, предлагано от Windows 8,” каза Майк Кълвър, вицепрезидент за развитие на марката за потребителски изчислителни платформи в Logitech. „Нашите нови мишки и тъчпад репликират изживяването на чувствителния на допир екран, с което сте привикнали при смартфоните и таблетите. В Windows 8, който сега предлага подобно преживяване с докосване, нашите продукти ви дават бърз, лесен и динамичен достъп до основните елементи на новия интерфейс.”

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650
Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 притежава голяма, ултра-гладка стъклена повърхност за допир, която поддържа жестове в Windows 8 и ускорява навигацията между прозорците, като същевременно предоставя на пръстите ви повече място за движение.

Можете да изпълнявате обичайните функции – посочване, кликване и скролиране навсякъде по повърхността, където се намират пръстите ви, докато същевременно използвате Windows 8 жестове, с които да превключвате между приложения, панела с приложения и да активирате charms панела, да увеличавате с разтегляне и да прехвърляте екрани с три пръста, което ви връща на стартовия екран.

Тъчпадът се състои от една голяма тъч зона със стъклена повърхност, която осигурява гладко плъзгане за по-добър контрол на курсора и жестовете. Можете да правите леви и десни кликове навсякъде по повърхността на тъчпада, който има вграден сензор, осигуряващ прецизно проследяване и бърза и плавна навигация.

Logitech Touch Mouse T620
Тези, които търсят мишка с ултра-заоблен дизайн, ще останат очаровани от Logitech Touch Mouse T620, която притежава пълна тъч повърхност за гладка навигация. Подобно на тъчпада, имате свободата да правите жестове, където и да се намират пръстите ви върху мишката – дори по ръбовете – така че всичко, което правите, се случва естествено и интуитивно, включително хоризонталното и вертикално скролиране и превключването между приложенията.

Тази изчистена безжична мишка притежава отявлен стил, създадени за удобство извивки, които правят ръката ви щастлива в продължение на часове, както и оптичен сензор с характеристики на лазер, който осигурява прецизно придвижване върху повечето повърхности.

Logitech Zone Touch Mouse T400
Logitech Zone Touch Mouse T400 отива отвъд традиционната функционалност при мишките, като ви позволява бързо и лесно да достъпвате популярни елементи на операционната система. Тя има стъклена тъч повърхност, която е проектирана за гладко хоризонтално и вертикално скролиране с пръсти и дава възможност да кликвате навсякъде по предната част на тъч зоната, за да достигнете директно до стартовия екран на Windows 8 и да достъпвате любимите си приложения.

Ще прекарате приятни часове с вашия PC или таблет благодарение на гумираните зони, обхващащи удобната форма, както и на съчетаването на стандартната функционалност на традиционна мишка с плавно хоризонтално и вертикално скролиране.

Живот на батерията
Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 се презарежда през USB и може да работи на батерия до един месец, след като е напълно заредена, като притежава също превключвател за включване/изключване и индикатор за ниско ниво на батерията. Logitech Touch Mouse T620 има живот на батерията до шест месеца, а Logitech Zone Touch Mouse T400 може да работи на батерия до 18 месеца. Подобно на тъчпада Logitech Zone Touch Mouse T400 също разполага с превключвател за включване/изключване и индикатор за ниско ниво на батерията.

Цитираният живот на батерията за всеки продукт е базиран на различни потребителски условия и начин на използване.

Цени и наличност
Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 и Logitech Zone Touch Mouse T400 се очакват на пазарите в Европа в началото на октомври 2012 г. на препоръчителни крайни цени съответно от €79.99, €69.99 и €49.99. За повече информация, моля посетете www.logitech.com или нашия блог.

Съвместимост на продуктите на Logitech с Windows 8
Повечето мишки и клавиатури на Logitech могат да бъдат използвани с Windows 8. За пълен списък от продукти на Logitech, които са съвместими с Windows 8, моля посетете www.logitech.com/Win8-compatibility.

За Logitech
Logitech е световен лидер в продуктите, които свързват хората с цифровите преживявания, които са важни за тях. Развивайки различни платформи в областта на компютрите, комуникациите и развлечението, комбинацията от хардуер и софтуер на Logitech осигуряват и подобряват цифровата навигация, музиката и видео развлеченията, гейминга, присъствието в социалните мрежи, аудио и видео комуникациите в Интернет, видео сигурността и наблюдението, контрола на домашните забавления. Основана през 1981 г., Logitech International е швейцарска публична компания, чиито акции се търгуват на швейцарската SIX Swiss Exchange (LOGN) и на американската фондова борса Nasdaq Global Select Market (LOGI).


Етикети: , , , , , ,Коментари: