Стартира онлайн гласуването за избор на нови униформи на Мтел служителите

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 20.08.2014, 6,132 показвания

Sofia_Husein

16 модела облекла се борят за голямата награда в конкурса Мтелеганс

Мтел стартира онлайн гласуване за избор на победителя в конкурса за нови униформи на служителите на телекома. От 20-ти до 25-ти август всеки може да даде своя вот за една от шестнайсетте униформи, стигнали до финалния кръг в конкурса Мтелеганс, във Facebook страницата на Мтел.

Резултатите от онлайн гласуването ще бъдат прибавени към крайната оценка на моделите и ще имат голяма тежест при финалния избор на победител в надпреварата. Успоредно с вота на потребителите крайният резултат ще се оформи и от оценките на седем членното жури* и служителите на компанията.

„Всички финалисти показаха, че у нас има много талантливи дизайнери. Моделите, които селектирахме за финала, съчетават функционалност и качествен дизайн. Те са съобразени както с особеностите на работата, така и с актуалните тенденции. Изборът на финала няма да е лек“, коментира дизайнерът и носител на „Златна игла“ Николай Божилов, който е част от журито.

Конкурсът за създаване на нови униформи на служителите в магазините на Мтел стартира в края на юли, като събра над 75 предложения. Първоначалният регламент предвиждаше селекцията на трима финалисти, но с оглед големия интерес и качеството на изпратените проекти, журито разшири кръга на финалистите, като излъчи осем дизайнера, които да се борят за голямата награда. В крайната селекция се включват 16 мъжки и дамски униформи, като има дизайнери, които участват с повече от едно предложение.

Победителят в надпреварата ще спечели 4000 лева, а заелите второ и трето място – 2000 лева и 1000 лева. Тримата победители ще бъдат обявени в средата на септември. Новите униформи ще бъдат създадени спрямо проекта на победителя в надпреварата.

Повече информация за конкурса и селектираните участници може да научите на http://www.mtel.bg/mtelegance както и във Facebook на https://www.facebook.com/MobiltelBG

* В състава на комисията, която селектира кандидатурите са: проф. д-р  Любомир Стойков, председател на Академията за мода; Николай Божилов, дизайнер, носител на наградата „Златна игла“ за „Най-добър млад дизайнер“ за 2013 година; Ванина Ханджийска, моден блогър (styleinspiratrice.com), и Августина Маркова – Тути, стилист в предаването „Модерно“. От страна на Мтел – Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“, Петя Стоянова, директор „Маркетинг комуникации“ и Желязко Желязков, директор „Директни продажби“.

За Telekom Austria Group: Telekom Austria Group се търгува на Виенската стокова борса от ноември 2000 година. Групата е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 милиона клиенти на всички пазари, на които оперира. Към момента TAG оперира в осем държави: Австрия (А1), Словения (Si.mobil), Хърватия (Vipnet), Сърбия и Македония (Vip operator), България (Мобилтел), Беларус (velcom) и Лихтенщайн (mobilkom Liechtenstein). Общият пазар на осемте държави обхваща около 41 милиона жители. В края на 2012 година общите приходи на групата са били 4,33 милиарда евро.

За Мобилтел: Мобилтел е водеща компания на пазара на телекомуникации в България, част от Telekom Austria Group. Днес телекомът с пазарен дял от 39% предоставя своите услуги на над 4,2 милиона клиенти. Компанията има важна роля като двигател на икономиката и обществото с инвестиции, надхвърлящи 2,5 милиарда лева от основаването си през 1995 година. След придобиването на два от най-големите фиксирани оператори в страната през 2011 година, компанията се превърна в цялостен телеком доставчик. Телекомът предоставя на своите клиенти мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет и цифрова телевизия.


Етикети: , ,6 коментара

 1. 1 Пенчо // 21.08.2014 в 09:46

  Голяма “новина”. Точно като за “the Bulgarian hardware site”. Очаквам да чуем подробности за децата на Преслава и последната прическа на Милко Калайджиев.

 2. 2 Гого // 21.08.2014 в 10:23

  @Пижо “В раздел: Фирмени и прес съобщения” – капиш?! Ако имаш възможност да плашаш на екипа равностойни суми, за да не публикуват такива съобщения и тях няма да ги има.

 3. 3 Тодор Богданов (mollov) // 21.08.2014 в 11:00

  @Пенчо – ти по какво разбра, че това е новина? По това, че я намери в раздел “Новини”, или по някакъв друг признак?
  Това каквото човек сам си направи, друг не му е виновен…

 4. 4 gfl // 22.08.2014 в 17:53

  Да си оправят плановете, загробващите договори и отношението към клиентите, пък ако ще с джапанки и потници да са служетелите им

 5. 5 Гого // 23.08.2014 в 10:57

  О, служителите им не ща да са по джапанки и потници, но по-младите служителки, може да са и, без тях о-о :-)

 6. 6 amd_fan // 24.08.2014 в 19:04

  Хубавелките с дантелени роклички :=) другите кой каквото има, това да носи.

Коментари: