ASUS обяви дънната платка H81-Gamer

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 29.08.2014, 5,253 показвания

ATX дънната платка гарантира възможностите за забавление чрез Gigabit Ethernet и ексклузивните SupremeFX звук, Gamer’s Guardian компоненти и AI Suite 3

ASUS обяви H81-Gamer – нова геймърска дънна платка с форм фактор ATX, базирана на чипсета Intel® H81 за работа с процесори от последното 4-то, новото 4-то и 5-то поколение Intel Core. Моделът е снабден с множество ексклузивни иновации на ASUS, с които сбъдва мечтите на геймърите за пълно забавление.

H81-Gamer има Intel Gigabit Ethernet за висока скорост и онлайн гейминг без накъсване на връзката. Тя разполага и с ексклузивната технология SupremeFX за безупречен звук по време на игра и ексклузивни компоненти Gamer’s Guardian за невероятна издръжливост и надеждност. Дънната платка се предлага с ексклузивния софтуер за продуктите на ASUS AI Suite 3, който осигурява на геймърите несравними емоции и още по-голямо забавление.

asus_h81_gamer2

 Геймърски звук за по-пълно забавление

H81-Gamer използва ексклузивната технология на ASUS SupremeFX, благодарение на която геймърите се наслаждават на много качествен звук с невероятно съотношение сигнал към шум (SNR) 115dB. Новото поколение аудио чипсет на SupremeFX е изолиран срещу електромагнитни смущения (EMI) чрез специално защитно покритие, което запазва целостта на аудио сигналите. Ексклузивната защитна „червена линия“ отделя хоризонтално аудио компонентите от останалата част на дънната платка. Тази уникална комбинация на практика елиминира смущенията на сигнала и осигурява звук с безупречно качество. Първокласните кондензатори ELNA® допринасят за по-„топлия“ и естествен звук, допълвайки аудио изживяването. SupremeFX разполага и с вграден усилвател за висококачествени слушалки – с импеданс до 300ohm, което позволява на H81-Gamer да възпроизведе звук с качеството на самостоятелна аудио карта.

Геймърска мрежова връзка за невероятни емоции

H81-Gamer позволява забавен и безупречен онлайн гейминг с Intel Gigabit Ethernet. Новата мрежова технология има предимството да се свързва директно с процесорите Intel и така гарантира изключително висока скорост, намалявайки натоварването на процесора и подобрявайки ефективността чрез отделянето на повече изчислителна мощ за геймплей. Чрез използването на независими софтуерни инструменти за тестване на връзката, изчисленията на инженерите на ASUS сочат, че технологията Intel Gigabit Ethernet обработва пакетите с информация за User Datagram Protocol (UDP) – характеристика от жизнено значение за гладкия онлайн геминг, до два пъти по-бързо спрямо конкурентните мрежови решения.

Сигурна игра с компоненти Gamer’s Guardian

H81-Gamer предлага не само пълно забавление на геймърите – тя разполага и с невероятна защита благодарение на своите висококачествени и изключително надеждни компоненти Gamer’s Guardian. Gamer’s Guardian притежава автоматични предпазители, които предпазват DRAM паметта и портовете от претоварване и късо съединение, а невероятно висококачествените японски 10К черни метални кондензатори осигуряват изключителна температурна устойчивост и увеличена издръжливост. Технологията Gamer’s Guardian ESD Guards на USB портовете, аудио конекторите и Ethernet (LAN) порта осигурява защита от статично електричество или промени в напрежението. В резултат компонентите на дънната платка издържат много по-дълго време.

H81-Gamer разполага и с ексклузивния за ASUS модул за регулиране на напрежението Digi+ VRM за по-добра производителност, висока ефективност и надеждност. I/O панелът е изработен от неръждаема стомана с хромирано покритие, защитено от корозия, и издържа до три пъти повече време спрямо традиционните панели.

 h81_specs

Още повече забавление с AI Suite 3

A88X-Gamer се предлага с ексклузивния софтуер на ASUS AI Suite 3 – интуитивен контролен панел, от който играчите могат да променят почти всеки параметър от работата на дънната платка. Така те могат да намерят идеалния за тях баланс между производителност, стабилност и ефективност – всичко това чрез лесен за работа интерфейс.


Етикети:3 коментара

  1. 1 blichev // 01.09.2014 в 20:24

    H81 поддържа 5-то поколение? Да няма някаква грешка в прессъобщението?

  2. 2 1_11 // 02.09.2014 в 09:25

    LGA 1150 Broadwell-K

  3. 3 amd_fan // 02.09.2014 в 18:48

    Всичко друго е без значение, важното е, че има 3 PCI слота :=)

Коментари: