Philips 272G5DYEB – подобрете играта си

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 15.10.2014, 4,759 показвания

philips-272G5DYEB_f image

Светкавична и точна игра с монитора на Philips с NVIDIA G-SYNC технология

MMD, водещата технологична компания и притежател на лиценза за монитори Philips, обяви нов върхов модел за истинските фенове на компютърните игри – 27-инчовият Philips 272G5DYEB с технология NVIDIA G-SYNC. С честота на опресняване от 144 Hz, този дисплей показва съдържание на екрана почти два пъти и половина по-често от стандартните монитори. Опресняването на картината е поверено на графичния процесор, което води до ултра-гладки движения, включително в динамични сцени, където понякога липсват критично важни изображения при стандартните монитори. Това позволява на играчите да се прицелват по-точно и така да подобрят представянето си в игрите.

NVIDIA G-SYNC – революционна дисплейна технология
Един от недостатъците на играта със стандартен монитор, поне за сериозните геймъри, е ниската честота на опресняване, която може да предизвиква внезапна поява или бърз скок на обектите на екрана. Чипсетът NVIDIA G-SYNC е разработен за геймъри, които търсят дисплей, който може да действа толкова енергично и бързо, колкото самите тях. Моделът Philips NVIDIA G-SYNC със своята усъвършенствана графична поддръжка, е отлично допълнение към точните и светкавични реакции на опитните геймъри. Той пречертава изображението на екрана до 144 пъти в секунда, правейки обектите по-лесни за проследяване и прицелване.

Революционната производителност на G-SYNC се постига чрез синхронизиране на циклите на опресняване на дисплея с графичния процесор (GPU) на видеокартата, давайки на последния контрол върху времената на опресняване на екрана. Честотата на опресняване на монитора постоянно се адаптира към кадровата честота, подавана от GPU. Това елиминира накъсването, което опорочава истински удовлетворяващото геймърско преживяване. Технологията помага за значително намаляване и на входното закъснение на сигнала. В резултат на това сцените се изобразяват мигновено, обектите се изчертават с ослепителна острота и чистота, а геймплеят става изключително плавен. Накратко, тази технология дава на сериозните геймъри сериозно конкурентно предимство.

На просторния 27-инчов екран с време за реакция от 1 ms (GTG) и Full HD резолюция геймърите могат да очакват спираща дъха картина с брилянтни цветове и върхово пресъздаване на изображенията.

Връзка със светкавична скорост
Възможностите на Philips 272G5DYEB с NVIDIA G-SYNC изискват адекватно бърза връзка между компютъра и монитора. Новият геймърски дисплей гарантира, че тази връзка няма да се окаже тясно място. С отлична производителност и нулева латентност, технологията DisplayPort предлага на геймърите високоскоростни изображения и честота на опресняване, които отговарят на възможностите на монитора Philips G-SYNC. Тя осигурява по-добра производителност от стандарта DVI, поддържа кабели с дължина до 15 метра и скорости на трансфер на данни до 21.6 Gbps. Наличните USB 3.0 портове дават възможност за бърз обмен на данни с USB устройства – със скорост около 10 пъти по-висока от тази на стандарта USB 2.0. Тези възможности за връзка правят новия дисплей Philips водещ избор не само за игри и филми, но и за обикновена офис и домашна употреба.

Новият дисплей Philips 272G5DYEB с NVIDIA G-SYNC ще бъде наличен в края на октомври 2014 г. на цена 1299 лв. с ДДС.

За MMD
MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.


Етикети: , , , ,5 коментара

 1. 1 Jordan // 15.10.2014 в 11:47

  Абе кой ги пише тия малоумните реклами :) Сякаш ще продават дини на пазара. Поне да бяха написали резолюцията и входните портовете. Иначе цената не са я забравили.

 2. 2 abv // 15.10.2014 в 13:48

  Като се има предвид, че е g-sync, няма с какво друго да е освен DP. И резолюцията и входовете са споменати накрая.

 3. 3 Гого // 15.10.2014 в 15:57

  Единствено цената (заради G точката) и TN матрицата скофтяват положението, иначе монитора си е супер.

 4. 4 abv // 15.10.2014 в 17:13

  Доколкото разбрах е възможно всякакви матрици да бъдат с g-sync. Появата на такива зависи от вижданията на производителите за това дали ще е вървежен продукта като се има предвид и че много от геймърите не избират ips.

 5. 5 Гого // 16.10.2014 в 10:43

  ips матриците вече доста напреднаха в последните си варианти и са с доста прилично време за опресняване. Така, че не виждам проблем геймърите да избират монитори с такива матрици, да се радват и на достатъчно бърза реакция и на по-доброто цветопредаване и най-важното значително по-добрият зрителен ъгъл.

Коментари: