Стартира нов подготвителен курс в СофтУни

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 31.10.2014, 3,786 показвания

photo_softui

Софтуерният Университет отново отваря вратите си за своите нови попълнения. От 15 ноември стартира безплатно подготвително ниво в град София за приема на новия випуск през януари 2015 г. Всички желаещи могат да се запишат от ТУК до 13 ноември, като попълнят формата за кандидатстване. Курсът е в рамките на 8 занятия, като ще се разгледат следните теми: Въведение в програмирането, Вход и изход от конзолата, Примитивни типове данни и променливи, Условни конструкции, Цикли, Оператори и изрази, както и C# за напреднали. В края на курса ще се проведе практически приемен изпит, който ще се състои на 19 и 20 декември в София.

Кандидатите имат шанс да се запишат в присъствена или онлайн форма на обучение, в зависимост от своите предпочитания и възможности.

Преминалите успешно изпита ще станат новите студенти от третия випуск на Софтуерния Университет. В първите си месеци от своето обучение, те ще изучават Java Basics, Web Fundamentals (HTML+CSS), JavaScript Basics, PHP Basics и Teamwork and Personal Skills (допълнителен курс за студентите от Ниво #1).

За различните възможности, които СофтУни предоставя на своите студенти, можете да научите повече в www.softuni.bg.


Етикети:Коментари: