ADATA обяви стилен флаш модул с изскачащ конектор

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 4.12.2014, 4,143 показвания

Моделът UC340 е с бърз USB 3.0 интерфейс и капацитет до 256GB

ADATA Technology, водещ производител на високопроизводителни DRAM модули и NAND-флаш приложни продукти, пуска на пазара нова USB флаш-памет. Дизайнът на ADATA Choice UC340 е решен с геометрични фигури и гладка блестяща повърхност. Устройството е леко и компактно; може да се носи със шнур на врата или закачено на връзката с ключове. Със суперскоростния USB 3.0 интерфейс можете за броени секунди да прехвърляте между 16 и 256 GB аудио, видео файлове или документи. Трябва само да натиснете навътре цветната глава, за да извадите USB конектора. Можете после да го натиснете отново, за да го приберете. Просто, стилно и практично. Използвайте вашия ADATA UC340 флаш-модул със стил!

adata_uc340

Стилен и портативен

Външният вид на UC340 е решен с елегантна геометрия. Блестящият полупрозрачен корпус е покрит с множество черни триъгълни сегменти. Дизайнът подсказва, че това не е само едно сторидж устройство, а модел, който обединява производителност и качество с класически модни линии. Щракнете върху главата на USB конектора, за да го извадите бързо и лесно. При това няма да се притеснявате, че ще изгубите капачката. Лекото устройство може да се носи на връзката с ключове, на врата с шнур, или на ръката закачено на гривна.

Бърз и практичен

UC340 се предлага с капацитети от 16GB до 256GB и разполага с USB 3.0 супербърз интерфейс. Със скорости на четене и писане съответно 200 и 120 MB/s можете да се наслаждавате на кратки времена за трансфер на вашите документи или аудио и видео файлове. ADATA Choice UC340 флаш-модулът е елегантно съчетание на стил и практичност. Освен това, закупилите новия UC340 имат право да изтеглят безплатните програми на ADATA – “UFDtoGO” и “OStoGO”. Новият USB флаш идва с доживотна гаранция.


Етикети:Коментари: