ASUS обяви Xonar U3 Plus

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 29.12.2014, 4,800 показвания

Компактната USB звукова карта „джобен формат“ е с вграден усилвател за слушалки и ефекти от студиен клас

 

ASUS представи Xonar U3 Plus, изключително компактна USB звукова карта в джобен формат със 150-омов усилвател за слушалки, вокални ефекти от студиен клас и пълен набор от аудио аксесоари. Xonar U3 Plus е създадена за потребителите на настолни и мобилни компютри, които търсят лесно за употреба решение, което удовлетворява очакванията им за възпроизвеждане и запис на звук с изключителна прецизност.

asus_xonar_U3 Plus_1

Звукова карта в джобен формат с невероятен звук

Xonar U3 Plus има високопроизводителен усилвател за слушалки с регулируеми нива на усилването, чиято мощност може да достигне 150ohm импеданс. Той подобрява както ниските честоти, така и басите, за да пресъздаде еднакво добре звуците от ниския и високия диапазон като експлозии и стъпки по време на филми и игри.

Студийни ефекти и специално настроен звук

Компактната звукова карта Xonar U3 Plus позволява записи с микрофон в реално време и е снабдена със специален цифрово сигнален процесор (DSP), който осигурява много ниска латентност на микрофона. Xonar U3 Plus разполага с вграден пакет вокални ефекти от студиен клас, включително отделен 10-бандов еквалайзер, фини филтри за високите и ниските честоти и настройки на трептенето, с които се добавя усещане за пространственост на звука.

Инструментът Stereo Mix позволява на потребителите лесно да миксират вокали с инструментала, а DJ Mix автоматично намалява силата на фоновата музика при включване на вокали, което позволява създаването на подкастове с професионално качество.

Xonar U3 Plus предлага и пет предварително създадени аудио режима (Rock, Rock Pro, Ballad, Ballad Pro и Special) – специално калибрирани от инженерите на Xonar, за да могат потребителите да се насладят на любимите си парчета по начина, по който са предназначени да бъдат слушани.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Съотношение сигнал към шум (SNR): до 100dB
 • Общо хармонично изкривяване плюс шум: 0,005% (-110dB)
 • Амплитудно-честотна характеристика: 20Hz до 20kHz
 • Импеданс на слушалките: оптимизиран за 32~150Ω
 • Интерфейс: USB 1.1 или по-висока версия на стандарта
 • Честота на дискретизация: до 48KHz @ 16bit
 • Свързаност: 1 x 3,5 мм аналогов изход; 1 x 3,5 мм жак (Line-In/Mic-In); 1 x S/PDIF изход (комбинация с аналогов изход)
 • Операционна система:    Windows 8.1/8/7/XP(32/64bit)
 • Караоке функции:  промяна силата на звука, премахване на вокалите и микрофонен ехо ефект със стерео запис микс (Wave и Mic-in) за онлайн караоке или онлайн DJ приложения.


Етикети: , ,Един коментар

 1. 1 JvruceR // 31.12.2014 в 10:58

  “както ниските честоти, така и басите, за да пресъздаде еднакво добре звуците от ниския и високия диапазон”

  Това изглежда като грешка. Вероятно се визират “високите честоти и басите”.

  Весели празници!

Коментари: