ASUS представи геймърските слушалки с широка съвместимост Strix 2.0

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 6.01.2015, 5,511 показвания

ASUS представи Strix 2.0 – нови геймърски стерео слушалки, съвместими с PC, Mac, PlayStation® 4, смартфони и таблети. Strix 2.0 разполагат с големи говорители, неодимови магнити с диаметър 60 мм, които осигуряват плътни баси за въздействащо и поглъщащо гейминг изживяване и слушане на музика. Моделът има и два микрофона – един за разговори по време на игра, който е закачен на рамката на слушалките и може да се отделя, и един на кабела за употреба в движение. Слушалките Strix 2.0 са удобни за пренасяне, тъй като микрофонът се сваля лесно, а самите те се сгъват, което позволява лесното им съхраняване и пренасяне за LAN партита или геймърски турнири.

 asus_headphones_strix2

Произлизащо от античната римска и гръцка дума за сова, Strix е името на зашеметяващата нова серия гейминг продукти на ASUS. Strix е синоним на перфектен слух, остро зрение и възможност да бъде „почувствана“ заобикалящата среда, което позволява на геймърите да усетят и да реагират дори и на най-малкото движение. Strix означава оцеляване на ръба на инстинкта. Strix е есенцията на гейминга.

 

Неодимови магнити с диаметър 60 мм за зашеметяващ звук

Strix 2.0 разполагат с големи неодимови магнити с диаметър 60 мм за невероятно реалистичен звук, дълбоки баси и широк честотен диапазон. Точното позициониране на източника на звука на Strix 2.0 позволява на геймърите да се ориентират по-добре по време на игра. Благодарение на възможността да чуят ясно всеки изстрел или стъпка, геймърите могат да установят движенията и местоположението на противниците си, което им осигурява предимство по време на играта.

Дълбоките баси на Strix 2.0 допринасят за пространствения звук и възпроизвеждат всичко – от експлозии до любимата музика – с невероятно въздействие. Strix 2.0 възпроизвежда отлично и средните и високите честоти, при това с изключително минимално изкривяване на звука.

 

Широка съвместимост

Strix 2.0 са предназначени за работа с PC, Macs, PlayStation 4, смартфони и таблети за удобно, лесно и безпроблемно аудио забавление. В пакета на Strix 2.0 потребителите ще намерят Y-адаптер и 1,5 м удължаващ кабел със самостоятелни жакове за слушалки и микрофон, което осигурява съвместимостта с настолни компютри и Mac. Слушалките разполагат също така с 3,5 мм комбиниран конектор за смартфони, таблети и PlayStation 4 гейминг конзоли.

 

Удобни за пътуване и с два микрофона

Strix 2.0 разполагат с два микрофона, които осигуряват удобство както при употреба у дома, така и в движение. Отделящият се микрофон е перфектен за комуникация по време на игра и гарантира ясни и отчетливи разговори. Този микрофон може лесно да бъде отделен от рамката при пътуване, като вместо него бъде използван удобният микрофон на кабела, който е перфектен за употреба в движение.

Strix 2.0 могат да бъдат сгъвани, което позволява на наушниците да се приберат плътно до рамката при пренасяне за LAN партита или геймърски турнири. Отделящият се микрофон е лесен за сваляне, пренасяне и съхранение.

asus_headphones_strix2_specs


Етикети:Коментари: