ASUS обяви програмата „100% надеждност“ за преносимите компютри на марката в България

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 16.02.2015, 7,042 показвания

КЛЮЧОВИ ФАКТИ

 • ASUS предлага 100% надеждност или пълно възстановяване на сумата за компютрите
 • Ако избран продукт на ASUS се повреди в рамките на 12 месеца от покупката, потребителят може да изиска поправка и пълно възстановяване на сумата

ASUS обяви днес своята програма „100% надеждност“, гарантираща на потребителите поправка и пълно възстановяване на заплатената сума в случай, че ноутбукът им се повреди в рамките на 12 месеца от покупката. Закупуването на лаптоп е значителна инвестиция, която следва да бъде защитена по подобаващ начин. Благодарение на изключителната надеждност на предлаганите продукти, покупката на лаптоп ASUS се явява възможно най-сигурното решение, а най-доброто доказателство за това е допълнителната полза, която ASUS предлага. Компанията е уверена в качествата на своите ноутбуци, преминали сурови тестове за издръжливост, и предлага на потребителите тази невероятна програма.

asus_logo_rg

В случай все пак на малко вероятно събитие, при което избран продукт на ASUS се повреди в рамките на 12 месеца от датата на покупката, ASUS ще го поправи и ще възстанови напълно платената сума.

100% доверие, 100% надеждност

Програмата на ASUS „100% надеждност“ показва увереността на ASUS в качеството на проектирането и изработката на моделите си. Преносимите компютри на ASUS са създадени, за да предлагат не само невероятна производителност, но и безупречна надеждност. Качеството на изработка и конструкцията са важни фактори за това и са тествани щателно от ASUS.

Поради тази причина ASUS гарантира, че ако избраният продукт се повреди в рамките на 12 месеца от покупката, на потребителя ще бъде предложено пълно възстановяване на сумата в допълнение към нормалната процедура за безплатна поправка или замяна.

Пълно спокойствие

Осигуряването на пълно спокойствие за потребителите на ASUS чрез гарантирането на възстановяване на сумата за покупка допринася за дигитален живот без стрес и увереност, че могат напълно да разчитат на продуктите на ASUS и на много добро обслужване. Ако в случай на неблагоприятни обстоятелства все пак възникне повреда, потребителите на ASUS ще получат ремонт или замяна, като могат допълнително да изискат да им бъде възстановена напълно заплатената сума, и то при улеснена процедура.

За да се възползват от програмата „100% надеждност“, потребителите трябва да регистрират закупения продукт онлайн. В случай на необходимост от ремонт, те ще могат да заявят пълното възстановяване на заплатената сума чрез ASUS Portal – www.asuspromotions.com.

Програмата е валидна за избрани продукти на ASUS, закупени от 16 февруари 2015 г. до 31 декември 2015 г., включително и на тези дати.


Етикети: ,5 коментара

 1. 1 gungod // 16.02.2015 в 17:18

  Демек възстановяват ти 100% сумата от покупката и ти я ремонтират безплатно? Тоше правилно ли съм разбрал ?

 2. 2 freak // 16.02.2015 в 17:32

  Имаш избор все пак .

 3. 3 Тодор Богданов (mollov) // 16.02.2015 в 18:51

  Мне… към вариантите за ремонт или замяна ще се предлага и опцията за връщане на парите.

 4. 4 WEAK! // 18.02.2015 в 15:11

  9)Потребители, които са се възползвали от специална цена при покупката на участващ продукт, включително, но не само отстъпки за количество от ASUS, не могат да се включат в тази промоция.

  за “промоционални цени” не важи

 5. 5 racerx // 14.03.2015 в 10:20

  Добре са го решили, дано само да се спазва и тук в България. Преди време имах проблем с един Асус G51, за 2 годишната си гаранция ходи 5 пъти на ремонт в мост, купих го от PCstore. Петата му повреда беше 2 месеца преди да изтече гаранцията и след запитване от моя страна ми беше отказана подмяна или връщане на парите, поради фактът, че трябвало да има сервиз за една и съща повреда 3 пъти, не им били разрешавали от Асус и тн….. Естествено писах на Асус, в следстиве на което ми върнаха парите, но отношението на pcstore беше крайно некоректно, всичките им отговори бяха, неможем да го подменим, нямаме такава политика и тн.

Коментари: