Перфектно забавление до последния пиксел: AOC представя 27″ WQHD монитор

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 17.02.2015, 4,667 показвания

68,6-сантиметровият (27“) AOC Q2778VQE е идеален за бързи игри и филми с богати детайли със своята WQHD резолюция от 2560 x 1440 пиксела и супер кратко време за реакция от само 1 ms. Професионалните потребители ще се възползват в голяма степен от наличната екранна площ с впечатляващи размери, докато работят със сложни приложения в няколко прозореца или с изображения с висока резолюция.

  aoc_Q2778VQE_8

Острота, скорост, размер

Новият WQHD монитор Q2778VQE на специалистът при дисплеите AOC използва 68,6 см (27″) TN панел със съотношение на страните 16:9, широки ъгли на видимост (170° по хоризонтала / 160° по вертикала) и резолюция от 2560 x 1440 пиксела. По този начин можете да се наслаждавате на компютърни игри с видимо повече детайли в сравнение със стандартните Full HD монитори. В допълнение, любителите на забавленията ще спечелят от екстремно ниското време за реакция от само 1 ms, благодарение на което се елиминират призрачните ефекти. По този начин играчите и почитателите на филми ще се наслаждават на ясни и чисти изображения дори по време на забързани, наситени с екшън сцени. Супербързият DisplayPort вход на монитора е идеален избор за предаване на съдържание с висока резолюция, когато се търси плавна картина.

Професионалните потребители могат да се възползват от сериозен прираст в продуктивността с AOC Q2778VQE. Голямото количество пиксели дава повече пространство за прозорците с приложения. Те могат да бъдат извеждани на екрана по едно и също време, което прави многозадачната работа много по-лесна. Благодарение на големия 68,6-сантиметров (27″) екран, всички елементи на интерфейса са достатъчно големи на размер, за да бъдат разпознавани безпроблемно.

Високата резолюция идва като изключително полезна характеристика за работещите с графични програми. Например фотографите, които карат своите снимки да оживяват с невероятни детайли, могат лесно да манипулират малките елементи, без нужда от увеличаване, както при дисплеите с по-ниски резолюции. Високата яркост на монитора от 350 cd/m² кара снимките да изглеждат още по-добре.

Многофункционален и ефективен

С цел да даде на потребителите множество опции за свързване с различни източници, AOC Q2778VQE е оборудван с DisplayPort, HDMI, DVI и D-Sub конектори. Така не е проблем да закачите игрална конзола и няколко компютъра по едно и също време.

Високата производителност на дисплея и неговата мултифункционалност не са за сметка на политиката за устойчивост. AOC Q2778VQE притежава интелигентни функции за пестене на енергия: Eco Mode и e-Saver. Мониторът напълно покрива стриктните регулации като EnergyStar 6.0 и TCO 6.0. За всички свои дисплеи, AOC предлага 3-годишна гаранция със замяна на място.

 AOC Q2778VQE е наличен на препоръчителна крайна цена от 780 лв. с ДДС.

 Можете да видите цялата информация за този монитор на обновения уебсайт на AOC на адрес www.aoc-europe.com.

 


Етикети:2 коментара

  1. 1 Сашо // 17.02.2015 в 21:25

    мани

  2. 2 Критик // 19.02.2015 в 14:34

    Мазно, че да се хлъзне човек и да се … .Абе мани направо офф!Само 780 ли?! Е Аз пък не го препоръчвам нито за едните нито за другите. Потребителите ще се налижи да си купят тухла четворка или мраморна плоча, за да обезопасят това бижу на техниката, защото ако падне ще се простят със само 780 лв мин.

Коментари: