Най-добрите апликации за залагане на iPhone

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 8.03.2015, 4,088 показвания

betfair on iphone

За да стоят в крак с нарастващата тенденция за онлайн залози с помощта на смартфони, повечето големи букмейкърски къщи създадоха свои апликации, с които да улеснят своите клиенти. Към момента Аpp store гъмжи от множество апликации за залагания, някои от които наистина заслужават вашето внимание. Ето и топ 5 на най-добре котиращите се такива. Кои от тях ще ви паснат най-добре, зависи изцяло от вашият стил и предпочитания.

  • William Hill

Апликацията на William Hill се нарежда в челото на класацията. Апликацията е доста атрактивна визуално, особено на забележителния retina display екран. Използвайки апликацията вие ще имате достъп до редица ексклузивни оферти. Например, когато правите групов залог на най-малко шест мача и не успеете да прогнозирате резултата на една от тези срещи, William Hill ще върне загубената сума във формата на безплатен залог. Това обаче не е единствената причина, поради която тази апликация е считана за номер едно. В нея може да се намерят най-голям брой пазари На живо, а от компанията твърдят, че коефициентите ми за конни надбягвания нямат аналог към момента.

dices

  • Bet365

С изключително голяма популярност се слави и апликацията на bet365. Приложението предлага множество пазари На живо, а освен това дава възможност за гледане в реално време на спортни събития като футбол и конни надбягвания. В апликацията можете да намерите голямо разнообразие от оферти и бонуси, а със съвършеният си user experience, тя определено се нарежда в челото на най-добрите апликации, които бихте могли да използвате на вашия IPhone.

  • Betfair

Под номер три в нашата таблица се подрежда предложението за спортни залози в Betfair. Ако вече сте запознати с механизма на залагане на сайта на тази букмейкърска къща, няма да имате никакъв проблем да навигирате из самото приложение. В противен случай, може да ви се стори малко объркващо. Все пак, апликацията е доста надеждна и дава възможност за множествени залози, а голям плюс е и харктерната за Betfair борса за залози. Казано накратко тази борса представлява възможност за залагане, че не нещо ще се случи или няма да се случи в определено спортно събитие, а коефициентите се определят от самите играчи.

horse racing

  • Paddy Power

Апликацията за залози на Paddy Power е една от най-интересните на пазара, тъй като дизайнът й е изключително опростен, а в нея наред с най-популярните събития, могат да се намерят и опции за залози на казино и различни видове виртуални игри и спортове. Друго предимство на Paddy Power е, че компанията често предлага промоции, достъпни само в самото приложение.

  • Bet Victor

Апликацията на Bet Victor също се радва на огромен интерес от страна на залагащите активно. Bet Victor е една от най-старите букмейкърски компании във Великобритания и от доста време насам предлага конкурентни залози в сравнение с тези в гореспоменати водещи апликации. С приятен за изполване interface, вие бързо ще се убедите защо толкова много потребители използват това приложение.


Етикети: , , , , ,Коментари: