TOSHIBA удължава своята гаранция за надеждност

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 27.04.2015, 5,008 показвания

При повреда получавате безплатен ремонт и ви връщаме парите*

toshiba_protege

Когато инвестирате в нов лаптоп, очаквате надеждност още от самото начало. Нашият опит по отношение на технологичните иновации и наследството на марката ни позволяват да направим точно това. И именно защото сме уверени в своите продукти, ви предлагаме нашата безкомпромисна гаранция за надеждност Reliability Guarantee – обещание, че лаптопите на Toshiba няма да ви предадат.

  ОБЕЩАНИЕТО НА МАРКАТА TOSHIBA

Ако вашият лаптоп се развали в рамките на първата година от покупката*, вие ще получите безплатен ремонт от страна на Toshiba или оторизиран сервиз и тъй като сме уверени в надеждността на нашите продукти, ще възстановим обратно вашите пари*.

 RRG_Logo_Ldsp

Защо сме толкова уверени?

Ние сме в челните редици на технологичните иновации повече от 30 години, създавайки продукти, на които можете да разчитате навсякъде и по всяко време. Всеки от нашите лаптопи преминава специални HALT (Highly Accelerated Life Testing) тестове, които симулират тригодишна употреба на продукта. Само преминалите този строг тест модели отговарят на стандартите на Toshiba.

За да се възползвате от гаранцията за надеждност Reliability Guarantee, последвайте тези 3 стъпки:

СТЪПКА 1

Закупете отговарящ на условията лаптоп на Toshiba от изброените модели в таблицата: http://www.toshiba.bg/innovation/bg/generic/eligibleproducts

СТЪПКА 2

Регистрирайте го за гаранцията за надеждност Reliability Guarantee в рамките на 30 дни от датата на покупка. Формулярът за регистрация може да бъде намерен на следната страница на Toshiba: https://www.toshiba.bg/registration

СТЪПКА 3

В случай на възникнала неизправност с вашия лаптоп, използвайте следния формуляр, за да получите безплатен ремонт И възстановяване на пълната сума за покупката: https://www.toshiba.bg/form/refund-claim

 

* В съответствие с правилата и условията на гаранцията http://www.toshiba.bg/innovation/bg/generic/reliability


Етикети:6 коментара

 1. 1 Смях в залата // 28.04.2015 в 12:28

  Хммм смятам, че няма да е зле всичките производители да се ориентират към минимум 4 години гаранция, до поне 5, защото е малко тъпо един смотан HDD или дъно да имат по 5 години, а процесорите да са с по 3, че даже дават уж доживотна на рам паметите, но не и на процесорите, или видеокартите..

 2. 2 Last V8 // 29.04.2015 в 08:23

  Може, но трябва да повишат и качеството.

 3. 3 Смях в залата // 29.04.2015 в 20:22

  Този и за тошиба се обажда бе, а интел защо не повишат качеството ?
  Защо се налага разни малоумници като тебе, да махат капачката на процесор за 500 лева за да могат да получат по добри градуси, или защо преди B3 ревизия на дъната имаше проблеми с изгорели хардискове от интелски бъгави чипсети ?

 4. 4 Last V8 // 29.04.2015 в 20:27

  Ако оставим глупостите ти настрана за момент, няма как да повишат гаранционния срок, без да повишат качеството, независимо за чия марка се говори. В противен случай, ще се напълнят с камари продукция, върната като рекламация преди да е изтекъл гаранционния й срок.

 5. 5 Не купувайте // 16.06.2015 в 18:40

  Имам лаптоп с хардиск тошиба и се повреди когато вече не е в гаранция.

 6. 6 да // 19.06.2015 в 23:24

  Или са се побъркали или отиват към фалит, друго обяснение нямам

Коментари: