Предполагаеми дати за анонс на Radeon R9 300

В раздел: Новини от на 13.05.2015, 3,529 показвания

От AMD на няколко пъти недвусмислено заявиха, че анонсът на новото поколение графични карти Radeon R9 300 ще се случи в рамките на втората половина на 2015 година. Реално погледнато, втората половина започва на 1-ви юли, поради което се предполага, че юли или август би трябвало да е удачно време за спазване на тази заявка. Въпреки това китайските колеги от BenchLife.info имат по-различна информация.

amd_radeon_graphics

Според BenchLife.info анонсът ще се случи малко по-рано, дори ще е в рамките на H1 2015. Става дума за датите 18-ти юни и 24-ти юни. Тези дати, обаче, ще са предназначени не за самият анонс, ами за старт на продажбите. Това означава, че би трябвало да видим самият анонс в рамките на Computex, от 2-ри до 6-ти юни. Според информацията на 18-ти ще се появят в продажба всички платки под R9 390/X, докато двата най-бързи варианти ще “изчакат” още една седмица и вариантите на графичната платка с ядро Fiji ще се предлагат едва след 24-ти юни.

Макар всичко това да звучи много добре, към момента няма никаква друга информация, подкрепяща BenchLife.info, така че не я приемайте за “чиста монета”.


Етикети: ,Коментари: