Philips представя Ultra HD качество и 4K резолюция в нов 32-инчов размер

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 1.07.2015, 9,342 показвания

BDM3275_f image2
 

• Суперфина UHD 4K резолюция за брилянтно пресъздаване на изображението без трептене
• 32-инчовият размер добавя предложение с оптимален диагонал за UHD 4K резолюцията

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор за монитори Philips, обяви нов дисплей с 4K Ultra High Definition (UHD) резолюция. Моделът BDM3275UP със своите 32 инча е нов размер сред мониторите Philips с такава резолюция. Той отговаря на нарастващото търсене на монитори със суперфина резолюция при запазване на сравнително умерени размери на екрана. Потребителите могат да очакват 4K UHD чистота на образа за забавления, богати на детайли като игри и филми, както и в използващите много данни офис приложения.

32 инча брилянтна производителност

С 3,840 x 2,160 пиксела, UHD или 4K резолюцията предлага четири пъти повече пиксели на инч в сравнение с Full HD (1,920 x 1,080) и постига четири пъти по-голяма чистота на образа. Най-новият монитор Philips Monitor 4K UHD (Ultra High Definition) допълва линията от екранни размери с ултрависока резолюция, която вече включва 28- и 40-инчови модели. Подобно на своите събратя BDM3275UP е настроен за поразяващо зрително преживяване. Той предлага поддръжка на 10-битов цвят за естествено пресъздаване на цветовете с плавно преливане, технология за елиминиране на трептенето на Philips, която регулира яркостта, както и усъвършенстван IPS-AHVA панел за супер широки зрителни ъгли, достигащи 178 градуса, които доставят наслада от картината под всякакъв ъгъл, дори при странично гледане.

Томас Шаде, вицепрезидент за EMEA в MMD, коментира новия дисплей с UltraClear 4K UHD резолюция така: “32-инчовият UltraClear UHD дисплей дава на потребителите като дизайнери, архитекти и офис професионалисти още по-голям избор сред дисплеите със среден размер диагонал и възможност да работят със супер фини изображения. Със своята чистота и брилянтни цветове, 4K UHD наистина предоставя ново зрително преживяване като запазва върховата прецизност и детайли, дори когато потребителите разделят екрана на множество зони. Със своите 32 инча екранът е достатъчно голям, за да създаде усещане за пространство, но и достатъчно компактен, за да остави много място на бюрото.”

Лесен за свързване

Супербързите опции за връзка включват Display Port със скорост на трансфер на данните от 10.8 Gbps, MHL за стриймване на мобилно съдържание (при което се зарежда мобилното устройство), универсален HDMI и USB 3.0. Чрез тях новият дисплей позволява на потребителите да свързват цифрови устройства и да се наслаждават на висококачествено видео и аудио съдържание с нулево закъснение при опресняване и с ослепителна UHD 4K чистота. Вградените стерео говорители осигуряват подходящо звуково преживяване. Дисплеят е снабден с технология MultiView, благодарение на която потребителите могат да наблюдават видео потоци от различни устройства (напр. настолен компютър и ноутбук) на отделни части от екрана. Благодарение на чистотата на образа при UltraClear 4K резолюцията, всяка област запазва своята рязкост и брилянтни цветове по всяко време.

Комфорт на работа

Върхово качество на изображението ще накара потребителите да прекарват повече време на бюрото. Затова, за да намали риска от умора, дисплеят притежава Smart ErgoBase стойка, която позволява регулиране по височина (почти до нивото на бюрото), накланяне и завъртане за постигане на най-комфортните зрителни ъгли. Стойката на монитора се използва също и за прибиране на кабелите с цел намаляване на бъркотията върху бюрото.

 Новият 32-инчов дисплей Philips 32 с 4K резолюция ще бъде наличен през юли 2015 г. на препоръчителна крайна цена от 2149 лв. с ДДС.

Повече информация за LCD мониторите Philips: www.philips.com/lcdmonitors

Технически спецификации – Philips BDM3275UP:

philips-specs

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.


Етикети: , , ,4 коментара

 1. 1 hellraider // 01.07.2015 в 22:48

  не че разбирам много от монитори,но за същите пари с горе долу същите показатели се продават 48-50 инчови телевизори за къв *** да вземам този монитор?

 2. 2 GoingInsane // 01.07.2015 в 23:01

  За да гледаш ”брилянтно пресъздаване на изображението без трептене” хахахаха

 3. 3 hellraider // 01.07.2015 в 23:37

  е аз ”брилянтно пресъздаване на изображението без трептене” треперене не виждам и на моя 5 годишен лсд телевизор дет го ползвам за монитор.

 4. 4 Wow // 02.07.2015 в 09:11

  Всичко ОК, но на Philips няма особено добри монитори и ТВ-та така че само заради този факт бих странил и разбира се ако цената беше $1000 щеше да има до някъде смисъл от този монитор!

Коментари: