Нов монитор Philips предлага чудесна Quad HD картина в компактен 25-инчов размер

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 24.09.2015, 5,725 показвания

philips-258b6qj

• Ултратънката рамка дава усещане за по-голям екран
• Flicker-Free технологията намалява умората на очите
• SmartErgoBase дава възможност за ергономични настройки в полза на потребителите

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, пуска нов 25-инчов монитор с AH-IPS LED матрица и Quad HD резолюция. Това означава кристално ясни изображения на компактен екран. Мониторът съдържа 65% рециклирана пластмаса, а корпусът му е без PVC и бромиран забавител на пламъка (BFR), което го прави напълно екологичен продукт.

Quad HD на по-малък екран
Последните модели дисплеи Philips постигат удивително рязка и чиста Quad HD картина с резолюция 2560×1440 или 2560×1080 пиксела. Тайната на тези забележителни резултати се крие във високопроизводителния панел с изключителна гъстота на пикселите, която се допълва от входни интерфейси с висока пропускателна способност като DisplayPort, HDMI и Dual link DVI. Подобрената структура на усъвършенствания AH-IPS панел предлага върхово цветово възпроизвеждане, кратко време за реакция и ниска консумация на енергия в сравнение с други панел с широки зрителни ъгли.
Независимо от това дали потребителят се нуждае от информация с изключителни детайли за CAD-CAM работа или от живи цветове и ясна картина за 3D графични приложения, този висококачествени дисплей Philips ще осигури кристално ясни изображения, каквито търсят потребителите. Нещо повече, мониторът разполага с вградени стерео говорители за мултимедийни приложения и USB 3.0 за бърз трансфер на данни и зареждане на мобилни устройства. Всичко това в комбинация позволява на потребителите да бъдат още по-продуктивни.

Намалена умора на очите
Заради начинът, по който яркостта се контролира при екраните с LED подсветка, потребителите често стават жертва на трептене, което може да причини зрителна умора. Технологията Flicker-Free на Philips регулира яркостта и намалява премигването, за да предложи много по-комфортно зрително изживяване, дори за продължителни периоди от време.

Ултратънка рамка
Благодарение на своя панел – произведение на изкуството – дебелината на външната рамка на новия дисплей Philips е само 2.5 мм. В комбинация с вътрешната черна лента на матрицата от само 3.5 мм общата ширина на рамката е чувствително по-малка, което води до минимално разсейване и максимална наслада от работата с дисплея. Специално проектирана за използване в конфигурации с няколко дисплея и мозаечна подредба, напр. при игра, графичен дизайн и професионални приложения, ултратънката рамка дава усещане за използване на по-голям дисплей.

Приятел на потребителя и околната среда
Освен щадящия околната среда материал с висок дял на рециклираната пластмаса, дисплеят предлага още чудесни ергономични функции. Стойката Advanced SmartErgoBase позволява мониторът да бъде накланян почти до нивото на бюрото за по-удобни зрителни ъгли. Ниската височина между бюрото и рамката е идеална за потребители, които носят очила с бифокусни, трифокусни или прогресивни лещи, докато работят на компютъра. Това позволява на хората с различен ръст да използват монитора под предпочитания ъгъл и височина и в резултат намалява умората и напрежението.
Новият дисплей Philips ще бъде наличен от края на септември 2015 г. на цена от 799 лв. с ДДС.

Повече информация за LCD мониторите Philips: www.philips.com/monitors

philips-tech-specs

За MMD
MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.


Етикети: , , , , , , ,4 коментара

 1. 1 boko // 24.09.2015 в 18:24

  каш пара?

 2. 2 ares19 // 25.09.2015 в 07:49

  Да беше прочел статията,в нея си пише колко струва

 3. 3 Nichi // 25.09.2015 в 15:57

  Значи, като няма “бромиран забавител на пламъка (BFR)”
  Монитора може да изгори напълно без остатъци :)

 4. 4 Гого // 26.09.2015 в 08:21

  Nichi недей така де, толкова внушително звучеше, преди да вземеш да се подиграваш. Монитора е отличен, като съотношение на качества, някои от които неналични в други модели монитори и добра цена, може би не толкова колкото би изглеждал с описанието си на някой лапнишаран, който нищо не вдява от техника, но се вчепатлява от хиперинтересни терминологии.

Коментари: