ADATA пуска Premier DDR4 2133 SO-DIMM памети

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 29.09.2015, 4,717 показвания

ADATA® Technology, водещ производител на високопроизводителни DRAM модули и NAND-флаш продукти, днес обяви Premier DDR4 2133 SO-DIMM памети, оптимизирани за най-добра производителност с новите Intel® Skylake процесори и техните чипсети, както и с платформата Haswell-E. ADATA се фокусира върху разширяване на пазарните позиции на DDR4 и насърчава преминаването към новото поколение DRAM в мобилните компютри, тъй като DDR4 предлага забележителна производителност и по-добра енергийна ефективност, и е подкрепена от щателно тестване в лабораториите на ADATA, както и от ограничена доживотна гаранция.

adata_so_dimm_ddr4

Ново поколение с екстремна скорост

SO-DIMM паметите ADATA Premier DDR4 2133 се предлагат като 4GB и 8GB модули, и двата варианта на високата скорост от 2133MHz. Това представлява скок в производителността в сравнение с DDR3 паметта, която в ноутбуците типично е на 1333MHz или 1600MHz. DDR4 следователно носи нов етап в производителността на паметта и както при настолните РС, потребителите на ноутбуци също ще спечелят от преминаването към DDR4. Това важи за новите мобилни машини, които са съвместими с DDR4, но са закупени с DDR3 заради по-ниската стойност. ADATA насърчава тези потребители да обновят с DDR4 памет, за да се възползват от възможностите на този важен технологичен напредък при персоналните компютри.

Ниска консумация на енергия за по-дълъг живот на батериите

DDR4 осигурява още по-осезаеми предимства при преносимите компютри, отколкото при настолните. Тъй като дава повече изчислителна мощност при по-малко потребление на енергия, DDR4 повишава производителността и същевременно увеличава времето за работа на батерия. SO-DIMM модулите Premier DDR4 2133 работят на 1.2V, в сравнение с 1.35V при DDR3 модулите, като консумират 20% по-малко енергия. Това от една страна удължава живота на батерията, а от друга – намалява общото потребление и общото въздействие върху околната среда.

Безкомпромисно качество

ADATA произвежда всички DRAM модули по най-строгите стандарти и изисквания на JEDEC. Потребителите получават стабилна, оптимална и дългосрочна производителност, подкрепена от ограничена доживотна отговорност, с което преходът към DDR4 да бъде безпроблемен. Тестовете за качество на ADATA покриват всеки аспект при подбора, издръжливостта и съвместимостта на DRAM, за да могат потребителите да остават доволни от всяка своя покупка.

За ADATA

ADATA Technology, един от най-големите производители на DRAM и USB флаш памети в света, доставя завършени решения за съхранение на данни като карти-памет, полупроводникови (SSD) дискове и портативни твърди дискове. Продуктите на ADATA са получили международно признание като наградата за дизайн iF на Германия, наградата Червена точка, наградата за Най-добра иновация на CES (изложението за потребителска електроника), наградата Добър дизайн на Япония, наградата Най-добър избор на Computex и Наградата Златно отличие на Тайван. Слоганът на компанията „Любов, живот, мечти“ (Love, Life, Dreams) въплъщава бранда ADATA и ролята на иновативните продукти-памети в преследването на универсално ценни идеи за хората. За повече информация, моля посетете www.adata.com.


Етикети:2 коментара

  1. 1 freak // 29.09.2015 в 21:16

    От 1066 на 5 -ци – на 2133 на 15 -ки . точно петдесет процента .

  2. 2 nv // 03.10.2015 в 15:13

    По-скоро производителност минус 1-2% надолу, отколкото скок нагоре.

Коментари: