Nvidia пусна GeForce Experience Beta за стрийминг в резолюция до 4K

В раздел: Новини от на 15.10.2015, 5,343 показвания

GeForce-Experience

Nvidia обяви днес нова Beta версията на приложението GeForce Experience, което позволява стрийминг в 4K резолюция при 60 кадъра в секунда и 5.1 съраунд звук за PC-та оборудвани с видеоконтролери на компанията от гейминг серията GeForce GTX в комбинация с SHIELD Android TV. Освен това новата бета версия на GeForce Experience осигурява възможности за директно излъчване в Twitch и YouTube с резолюция 1080p и 60 кадъра в секунда, така че потребителите вече лесно могат да стриймват геймплей докато играят.

Тези нови възможности допълват вече наличния Streaming Co-Op режим, който е наличен от миналия месец в предходна бета версия на GeForce Experience и позволява на потребителите да играят в кооперативен режим отдалечено. Разбира се вторият играч не е необходимо да притежава съответната игра и тя да е инсталирана, за да може да се възползва от възможността за съвместна “двойна” игра, стига разбира се такъв режим са се поддържа от даденото заглавия. Streaming Co-Op позволява и отдалечен достъп до дадена игра, а не само коперативен режим на игра, като за целта е необходимо използването на съвместим браузър, добра интернет връзка и не особено мощен хардуер.

Повече подробности за новите възможности на актуалната бета версия на GeForce Experience…


Етикети: , , , , , ,2 коментара

  1. 1 Сашо // 15.10.2015 в 17:55

    Айде бе, геймърите мрънкат за некви милисекунди реакция на монитора, как ще играеш при отдалечено рендиране?

  2. 2 def1nity // 19.10.2015 в 17:33

    За какво отдалечено рендриране става въпрос? Нали това е цялата идея, всичко се обработва локално на източника и към отдалечения играч се прехвърлят само образите/звуците + инпут/оутпут от клавиши/мишка/джойстик/уатевър.

    Със съвремените мрежи и техните възможности това би трябвало да работи много добре, разбира се налице трябва да са минимални изисквания откъм скорост на интернет (може би зависещо от даденото заглавие?), за да се ограничи мрънкането за лаг и подобни и всеки да си знае.

Коментари: