Гейм мейкъри! Готови ли сте? Най-големият хакатон в Югоизточна Европа започва!

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 26.10.2015, 3,624 показвания

nordeus

Само след няколко седмици започва записването за отборно бързо проектиране и създаване на видео игри. Състезавайте се за големите награди с най-талантливите професионалисти в бранша!

Сръбската компания Nordeus, издател на една от най- популярните спортни онлайн игри в света – Top Eleven днес обяви, че регистрациите за най-големият хакатон в Югоизточна Европа ще започнат скоро.

Хакатонът организиран от Nordeus има за цел да насърчи креативността, сръчността и работата в екип сред разработчици, ентусиасти и всички, които ще участват на тазгодишното състезание. Nordeus ще награди победителите с ценни награди, а целта на хакатона е, отборите да демонстрират знания, иновативно мислене, оригиналност и способност за работа под напрежение в реална бизнес среда.

“Хакатонът Nordeus показва някои от основите, върху които сме изградили нашият успех. Работата в екип, уменията и страстта са само част от стойностите, необходими за създаването на най-добрите игри в индустрията. Ние постоянно търсим таланти, най-добрите от най-добрите във всички области на гейм девелопмента. С организирането на това състезание, ние даваме възможност на участниците да изразят себе си, като в същото време подкрепят регионалната игралната индустрия и помагат тя да се развива “, каза Бранко Милутинович – главен изпълнителен директор на Nordeus,

Nordeus ще покрие всички пътни и квартирни разходи на отборите.

Ако сте разработчици, дизайнери на игри или запалени ентусиасти, сега е времето да сформирате вашият отбор и да се подготвите за най-лудите и творчески 24 часа от вашият живот!

Повече информация за петият хакатон Nordeus, ще намерите на страницата: www.nordeushackathon.com

Тийзър на официалното видео:https://youtu.be/3qYv2KceSOI

 

За Nordeus:

Nordeus е европейска компания, която развива дейността си в областта на технологиите и разработването на видеоигри. С името на компанията се свързват франчайзи като Top Eleven- най-популярната онлайн спортна игра в света. Мисията на Nordeus е да се осигури невероятно гейм изживяване за милионите играчи от цял свят, независимо от предпочитаната от тях платформа. Безплатните игри на компанията съчетават технологични иновации с атрактивна игра. Компанията притежава студия в Дъблин, Сан Франциско, Белград и Скопие. В Nordeus работят над 170 талантливи служители.


Етикети: , ,Коментари: