Eaton 93PS – иновативен UPS постигащ над 99% ефективност

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 27.10.2015, 3,797 показвания

Eaton_93PS_40kw_left_side

Eaton Industries предлага в България уникален по своята технологичност и иновативност UPS, покриваш широк спектър от приложения

Eaton Industries представи най-новия си продукт – UPS-ът 93PS, който е замислен като универсално устройство с модулен дизайн за малки центрове за данни и критични приложения.

Модулният дизайн на 93PS осигурява дълъг живот при запазване на направената инвестиция – UPS-ът лесно може да бъде разширен от 8 до 160 kW чрез hot-swap модули. Той се предлага в две различни по размер конфигурации, които поставят нови стандарти по отношение на заеманата площ.

Eaton 93PS използва патентованата технология Energy Saver System, която следи мрежата, автоматично избира най-оптималния вариант за защита на захранването и постига над 99% ефективност. UPS-ът е подходящ, както за използване в центрове за данни, така и в индустрията, а типичното време за подмяна и ъпгрейд на модули е сведено до изключителните 10 минути.

Най-новият продукт дава сериозна заявка за титлата „Най-иновативен UPS за малки центрове за данни и критични приложения“. По отношение на бизнес параметрите Eaton 93PS се отличава с ниска цена на притежание като същевременно предлага максимална наличност. Това прави моделът най-подходящ избор за IT инфраструктури, където ефективността, гарантирането на достъп до данните и възможностите за разширение са от първостепенно значение. Eaton 93PS е също толкова подходящ и за индустриални производства с непрекъснати процеси, където може да реализира значителни икономии от намаляване на брака при непостоянното качество на електроенергията в България.

„Представяме изключително гъвкаво и всеобхватно решение в момент, когато наблюдаваме перманентно нарастващо значение на непрекъснатия достъп до информация и енергия“, каза г-н Калин Георгиев, търговски мениджър в Eaton Industries България. „Огромно предимство по отношение на интегрирането на 93PS в ИТ инфраструктурите е поддръжката на всички основни среди за управление на данни и виртуализация, сред които решенията на VMware, Microsoft, Citrix, RedHat, Cisco, EMC & NetApp“, сподели още той.

В световен мащаб постигането на все по-висока енергийна ефективност е топ приоритет за Eaton Industries, тъй като наблюдаваме условия на нарастващо потребление на енергия от население, което скоро ще наброява над 9 милиарда души.

 

За Eaton Industries

Eaton е глобален технологичен лидер в електронните компоненти и системи за качество, разпределение и контрол на електроенергията; хидравлични компоненти, системи и услуги за промишлено и мобилно оборудване; аерокосмически горива; хидравлични и пневматични системи с търговско и военно предназначение; както и системи за кинематични и силови предавателни механизми за камиони, и автомобили, предлагащи ефективност, икономия на гориво, и безопасност. Eaton има над 100 000 служители и продава своите продукти на клиенти в 175 страни. За повече информация, моля посетете www.eaton.com.


Етикети: , , ,Коментари: