Acer България предствя тежката си артилерия за геймъри – линията Predator

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 19.11.2015, 5,723 показвания

Acer_Predator_November

На 29-ти ноември от 14 до 18 ч. в Ялта клуб ще се проведе официалното предствяне на новите продукти с марката Acer Predator

Acer представя тази есен пълно бойно снаряжение за геймъри. Два десктоп компютъра, два модела монитори, лаптоп и гейминг таблет очакват любителите на паралелните светове. Всички устройства от серията са с мощни технически параметри, притежават специални функции, създаващи допълнителни удобства за геймърите и зверски дизайн. Скоро след официалната премиера на гейминг гамата по време на IFA 2015 в Берлин новите продукти Predator вече се предлагат и на българския пазар.

Най-нетърпеливите могат да видят Predator в действие в рамките на официалното представяне на 29-ти ноември 2015 г. между 14 – 18 ч. в Ялта Клуб, гр. София.

Събитието ще събере геймъри, фенове на игрите, блогъри и представители на медиите. Гейминг ентусиастите ще видят презентация на Predator серията и ще имат възможност да тестват всички устройства. Водещите Strangera и Bloody ще коментират на живо игрите в гейм зоната, а в чилаут залата три партньорски щанда, настолни игри и демо кът ще бъдат на разположение на посетителите.

От Acer България обещават вълнуващи игри и награди за посетителите на Predator събитието в последната неделя от месеца.

Входът е свободен – необходима е предварителна регистрация на сайта на Predator: http://acerbg.com/predator/event

За Acer
От основаването си през 1976 година Acer премахва бариерите между хората и технологиите, като помага на потребителите да изследват, да създават и да се развиват. За Acer Group работят 8000 души по целия свят. Продуктовото портфолио на Acer предлага настолни и преносими компютри, LCD монитори, проектори, таблети и др. Моделите насочени към крайния потребител носят общото име на серията Aspire, а тези насочени към бизнес сектора – серии TravelMate и Veriton. Научете повече на www.acer.bg.


4 коментара

 1. 1 Creator // 20.11.2015 в 00:49

  До acer не се доближавам, по добре сам да си сглобиш система, или Alienware…

 2. 2 Kreator // 23.11.2015 в 11:47

  И аз смятам, че е по-добре да си сглобиш сам. Особено таблет и монитор.

 3. 3 SA1 // 24.11.2015 в 11:14

  :D лол

  Acer правят хубави преносими машини.
  Сега сигурно ще покажат най-новите 17 инчови Ultra HD лаптопи.
  Хехе, 17 инча и 3840 х 2160 пиксела – радост за очите. ;)

 4. 4 Creator // 26.11.2015 в 13:37

  Ко? НЕ!
  Да бе много са хубави, за това съм виждал в сервизите камари колкото човек прецакани “хубави” acer умрели от разлепени чипсети, много добри машини, уникални машини…….
  Ква радост за очите ве, човешкото око, над 30-40 кадъра не може да види повече, и повече цветове от тези на дъгата също е трудно да различи, за пиксели какво остава…
  Или ти имаш уникални очи и виждаш всичките 16 милиона цвята, и виждаш 100 кадъра в секунда….

Коментари: