CES 2016: D-Link показва нова линия от рутери и допълва гамата си от решения за домашна автоматизация

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 7.01.2016, 7,102 показвания

Голямата новина в сферата на домашната автоматизация е интеграцията на mydlink home с услугата IFTTT, чрез която потребителите могат да персонализират изцяло алгоритмите за управление на дома.

 

 DIR_879_Side_Left_2

По време на тазгодишното издание на световното изложение за потребителска електроника, CES, D-Link ще покаже нови попълнения към EXO {екзо} гамата си от рутери (DIR-879 и DIR-869) и новия комплект за домашна Wi-Fi мрежа с адаптивна роуминг технология (DKT-891). В сферата на домашната автоматизация компанията ще представи новия си детектор DCH-S165, който засича звука от алармите за дим в помещението и изпраща уведомления на потребителите. А за да затвърди намеренията си за лидерство в областта на смарт управлението на дома, D-Link обявява и стратегическо партньорство с услугата IFTTT (If this then that).

Комплект за WiFi мрежа с адаптивна роуминг технология

D-Link обяви и новия си комплект за WiFi мрежа с адаптивна роуминг технология DKT-891. Това е инструмент, който разширява обхвата на рутера и така може да гарантира, че обхвата на безжичната мрежа покрива целия дом, като същевременно осигурява и адаптивна роуминг технология, чрез която динамично свързва устройствата с най-добрия възможен Wi-Fi сигнал за оптимална скорост.

Умен детектор за аларми

Новото попълнение в серията от продукти за домашна автоматизация е mydlink® Smart Alarm Detector (DCH-S165), – Wi-Fi-базиран детектор, който разпознава звуците на стандартни аларми за дим и въглероден окис. Този детектор просто се включва в електрическата мрежа и спомага за създаването на едно цялостно решение за безопасност на дома без да е необходимо да се купуват нови димни детектори или детектори за въглероден окис. Благодарение на Wi-Fi интеграцията, умният детектор за аларми се свързва със съществуващата Wi-Fi мрежа. Ако е поставен на разстояние до 15 метра от димните аларми, той точно успява да засече звуците от алармите и да изпрати уведомление към мобилното устройство на потребителя. Умният детектор за аларми е сред Отличените продукти в наградите за продуктов дизайн International CES Innovations 2016 Design and Engineering Awards.

Интеграция на продуктите за домашна автоматизация с услугата IFTTT

Затвърждавайки ангажимента си към развитието на днешния модерен умен дом, D-Link обяви и интеграцията на услугата IFTTT (If This Then That) с приложението mydlink® Home в рамките на гамата си от устройства за домашна автоматизация, включително Wi-Fi умния контакт, Сензорите за вода и движение , Wi-Fi сирената и новия детектор за аларми. Съвместимостта с IFTTT дава възможност на потребителите да създават условни команди, с които да свържат множество продукти и приложения, като така създават напълно персонализирана домашна автоматизация.

Нови EXO {eкзо} рутери

Новите EXO рутери на D-Link ще допълнят серията от Ultra Performance рутери на компанията. Съчетавайки изключителен дизайн с мощна 11AC производителност, EXO серията предлага внушителна скорост при изгодна цена. Новите попълнения в гамата AC1900 Wi-Fi Router (DIR-879) и AC1750 Wi-Fi Router (DIR-869), имат мощни усилватели, които увеличават обхвата и гигабит портове за жична свързаност. С мощните си технически параметри тези рутери успяват да посрещнат всички нужди на модерния дом, в който има множество свързани в WiFi мрежата устройства. AC1900 рутерът включва и SmartConnect технология, която автоматично насочва клиентите в безжичната честота, за да им осигури най-добра скорост на трансфер.


Етикети: , , , , , ,4 коментара

 1. 1 lqlqlq R4.0 // 09.01.2016 в 03:58

  Тия рутери стават от изчанчени, към разчекнати вече, и като го погледна знам, че струва 300-400 лева заеби…

 2. 2 Гого // 09.01.2016 в 14:01

  Супер си е така, с тази футуристична визия. Ти като искаш, си стой на келявото рутерче, което на теория трябва да докарва 54Мб/с, а на практика е грозна сапунерка и крета с 1/5 от скоростта по спецификация и е затрупана под един сантиметър прах.

 3. 3 LILOS // 10.01.2016 в 01:42

  I chudesen nachin za podslusvane :)

 4. 4 lqlqlq // 10.01.2016 в 15:04

  кога направиха 4-а ревизия…

Коментари: