Samsung Electronics ще покаже последните иновации при мониторите по време на Samsung Forum

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 12.02.2016, 5,068 показвания

Водещата компания за електроника ще демонстрира как последните потребителски и бизнес монитори подобряват изживяването на клиентите по време на събитие в Монако

Samsung Electronics представи най-новата си продуктова линия от монитори и демонстрира производителността на своите професионални дисплеи по време на Samsung European Forum, който се провежда от 11 до 12 февруари в Grimaldi Forum, Монако. Ежегодното събитие Samsung Forum събира инженерите, изследователите и ръководителите на компанията с нейните клиенти и партньори, за да им представи детайлна информация за най-новите си технологии.

Samsung_Curved_Monitor_1

По време на събитието в Монако Samsung ще демонстрира своето разнообразно портфолио от монитори, които предлагат по-приятно и поглъщащо изживяване. Последните иновации на Samsung имат висококачествени компоненти и опростен дизайн, за да подобрят удобството и улеснят употребата на мониторите както в бизнес, така и в домашна среда.

„Благодарение на подобренията, свързани с дизайна, качеството на картината и удобството, нашето разширено портфолио от монитори през 2016 г. създава нови възможности за бизнесите и потребителите да се наслаждават на по-продуктивна и позволяваща взаимодействие среда“, каза Майкъл Цолер, вицепрезидент и директор за Европа на „Visual Display“ на Samsung. „Очакваме с нетърпение възможността да разкажем за нашите иновации по време на Samsung Forum и да демонстрираме как тези монитори са само първата стъпка от плановете ни да приложим нашата визия за бъдещето на дисплеите“.

Удобни и стилни извити монитори

С пускането на пазара на мониторите CF591 и CF390 Samsung продължава да усъвършенства своя водещ дизайн при извитите монитори и да предлага по-добра картина и повече комфорт. Двата монитора имат най-голямата извивка в момента от 1800R, която съответства точно на формата на човешкото око, като по този начин се осигурява по-приятно потребителско изживяване.

Мониторите CF591 и CF390 разполагат с множество функции, които намаляват умората на очите и позволяват продължителна употреба както в офиса, така и у дома. Всеки дисплей използва технологиите на Samsung flicker-free и Eye Saver, които елиминират промяната на цветовете и допълнително намаляват натоварването на очите. Моделите са снабдени и с технологията AMD FreeSync чрез HDMI®. Тя синхронизира честотата на опресняване на дисплеите с видеокартите на AMD, за да намали латентността и забавянето на картината по време на забавление с игри или гледането на интерактивно съдържание. Освен това, CF591 и CF390 имат широк ъгъл на видимост от 178 градуса, което позволява на потребителите да се наслаждават на ясна картина и дълбоки цветове, без значение под какъв ъгъл гледат екрана.

Мониторите CF591 и CF390 предлагат комбинация между уникален извит дизайн и изтънчена кръгообразна стойка, които ще добавят стил към всяко бюро. Кръгообразната стойка на CF591 допълва сребристия цвят с метален завършек на предната част и белия гланц на гърба на монитора за изчистен и елегантен външен вид. CF591 няма рамка около дисплея на три от неговите страни, чрез което се намалява разсейването на потребителите и се поставя акцент върху съдържанието на екрана.

Бизнес монитори за по-висока продуктивност

Бизнес мониторът Samsung UE850 UHD предлага по-добро качество на картината и ергономичен дизайн, за да помогне на професионалистите при извършването на задачи с множество детайли. Чрез PLS технологията на панела прекрасният монитор UE850 позволява на потребителите да гледат дисплея под ъгъл от 178 градуса както по вертикала, така и по хоризонтала. Моделът поддържа ултрависока резолюция (UHD) или четири пъти по-висока от стандартните Full HD дисплеи, за да осигури реалистична картина с брилянтни цветове. UE850 помага на потребителите да създадат по-удобна работна среда чрез стойката, която позволява промяна на височината и широката му съвместимост с други устройства.

Удобен монитор с функция за безжично зареждане на мобилни устройства

Мониторът Samsung SE370 (предлага се в размер 23.6 и 27 инча) разполага с функция за безжично зареждане и така допълнително увеличава удобството на бизнес потребителите. SE370 е снабден с пад за безжично зареждане, от който потребителите могат да зареждат мобилни устройства, съвместими със стандарта Qi, докато работят. Благодарение на събирането на много на брой портове и кабели в едно устройство, мониторът позволява на клиентите да създадат по-приятна и удобна работа среда, без това да пречи на тяхната продуктивност.

Освен удобството на безжичното зареждане, SE370 е снабден и с функции, които са типични за мониторите на Samsung, включително намаляване на трептенето и автоматична настройка на картината спрямо наличната светлина. Тези технологии осигуряват максимална видимост и предпазват очите на потребителите от натоварване.


Етикети: ,Коментари: