Геймърските десктоп компютри Oculus Ready РС с GeForce GTX са на разположение за предварителна поръчка

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 17.02.2016, 6,556 показвания

GeForce GTX

PC Oculus-Ready на Dell, Alienware и ASUS са достъпни за предварителна заявка в САЩ от Best Buy, Amazon и Магазините Microsoft.

Всички PC-та са оборудвани с графични карти GeForce GTX и осигуряват бързо и завладяващо plug-and-play изживяване. Цената на компютрите с Rift започва от 949 долара, а PC-тата оборудвани с GeForce разполагат и с драйверите game ready на NVIDIA и предлагат оптимални настройки за най-новите игри и приложения. Включени са и технологии GameWorks VR, които спомагат за намаляване на латентността и подобряване ефективността на VR шлемовете, игрите и приложенията.

Функцията Multi-Res Shading на GameWorks VR осигурява значителни подобрения в производителността на игрите и VR приложенията – до 50% за Unreal Engine 4.

oculus-ready-pc-family.1

Ако притежавате PC съвместимо с технологията VR и се нуждаете само от ъпгрейд на графичната карта, посетете страницата GeForce.com и научете повече за GeForce GTX VR Ready , които ще ви осигурят необходимата производителност за VR игрите. Това са: GeForce GTX 970, GTX 980, GTX 980 Ti и TITAN X.

 

За NVIDIA
Още през 1993, NVIDIA (NASDAQ: NVDA) пуска серия визуални компютърни технологии. Технологиите на компанията значително променят работата с компютър за различните потребители, от геймъри- ентусиасти до учени. Повече информация ще намерите на страниците http://nvidianews.nvidia.com и http://blogs.nvidia.com.


Етикети: , , ,4 коментара

 1. 1 кк // 17.02.2016 в 19:19

  Е невидия да не видят нещо от AMD – светещия надпис. Бахти оръфляците лишени от всякаква креативност.

 2. 2 letter // 17.02.2016 в 23:39

  Може би знаеш, че дизайна на картата не зависи от nVidia.

 3. 3 кк // 18.02.2016 в 14:56

  Той може да не зависи от невидия ма те го одобряват, да не мислиш че могат да го направят във формата да да не казвам какво и да ги оставят ей така.

 4. 4 Делян Пеевски // 18.02.2016 в 16:20

  И естествено, дори видеокартите са GEforce, някои компании отвращават, изобщо не се използва AMD, сякаш са прокажени, или не стават за нищо. После защо нямало прогрес, ами като никой не купува AMD, те от къде да имат ресурс, за читави инженери, за заплати, за разработки, а за фабрики даже да не се говори, жалко, че им се наложи да продадат фабриките, ама покупката на ATi си каза думата, но според мен си беше най правилния ход тогава.

  КК
  Че те кога Intel или nVIDIA, са показвали креативност, това винаги са били AMD, дали с първите x64- dual core процесори, или с технологии като Free sync (още от времето на ATi), винаги на Radeon от години HD филми, клипове и други са вървели перфектно, докато на nVIDIA само игрите бяха по добре.

Коментари: