ASUS представи Echelon GTX 950

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 28.03.2016, 4,630 показвания

Лимитирана геймърска видео карта със зашеметяваща разцветка „Арктически камуфлаж“ и качество и надеждност на военно ниво

КЛЮЧОВИ ФАКТИ

 • Изключително охлаждане и дълъг живот: DirectCU II с вентилатор с двойно-сачмени лагери за 20% по-хладно представяне и 4 пъти по-дълъг живот
 • Качество и надеждност на ниво за военни цели: Ексклузивна ASUS Auto-Extreme технология, TUF компоненти и тестване на високо нив
 • Интуитивна и лесна за настройка: GPU Tweak II с XSplit Gamecaster за лесна настройка и стрийминг

 

ASUS представи Echelon GTX 950, лимитирана геймърска видео карта с неудържимо представяне, качество и надеждност на военно ниво, зашеметяваща разцветка „Арктически камуфлаж“, и от двете страни. Захранвана от NVIDIA® GeForce® GTX™ 950 графичен процесор — клокната на 1329MHz — Echelon GTX 950 е с 10% по-бързо представяне от референтните карти на 3DMark 11 (Extreme) пазара.

Echelon GTX 950 разполага с ексклузивната за ASUS охладителна технология DirectCU II и вентилатор с двойно-сачмени лагери за 20% по-хладно представяне и с жизнен цикъл четири пъти по дълъг от този на референтните карти. Първата в индустрията напълно автоматизирана производствена технология Auto-Extreme, TUF компоненти и строги тестове на ниво сървър, осигуряват премиум качество, надеждност на военно ниво за издръжлива работа, на която може да се разчита.

asus_Echelon_GTX_950_O2G_box_vga

Echelon GTX 950 пристига с GPU Tweak II, интуитивен у мощен инструмент за овърклок, разработен да достави на потребителите максимално представяне на видеокартата им. Тя идва и с 14-дневен премиум лиценз XSplit Gamecaste, така че геймърите могат лесно да стриймват или записват геймплея чрез лесно достъпно наслагване по време на игра.

Максимално охлаждане и дълъг живот: DirectCU II с вентилатор с двойно-сачмени лагери

Echelon GTX 950 разполага с ексклузивната охлаждаща технология на ASUS DirectCU II с плоски медни топлинни тръби, които правят директен контакт с графичния процесор и удвояват площта на топлинно въздействие, за до 20% по-охладена и 3 пъти по-безшумна работа. Конструкцията на вентилатора с двойно-сачмени лагери елиминира проблема с пресъхването на маслото, който е често срещан при вентилаторите с муфа. Това води до удължаване на жизнения цикъл с до 4 пъти. Освен това намалява триенето на лагерите, което позволява на вентилатора да работи по-гладко, подобрявайки жизнения цикъл и охладителната ефективност.

Качество и надеждност на военно ниво: Технология Auto-Extreme с TUF компоненти

Echelon GTX 950 е създадена, използвайки ексклузивната за ASUS Auto-Extreme технология, първата в индустрията за напълно автоматизиран производствен процес, който използва премиум материали, за да зададе нови стандарти на качество. Технологията Auto‑Extreme осигурява качество на видеокартата, както и подобрена производителност и удължен жизнен цикъл. Този нов производствен процес също така щади природата, елиминира вредните химикали и намалява разхода на енергия с до 50%.

Echelon GTX 950 използва TUF компоненти на военно ниво, за да осигури невероятна надеждност и издръжливост. Кондензаторите на TUF издържат 2.5 пъти по-дълго от стандартните кондензатори, а здравите алуминиеви дросели, разработени с висококачествени материали, доставят 13.6% по-добро разсейване на топлината и ненадмината устойчивост.

Създадени с компоненти с военно качество, Echelon GTX 950 се подлагат на екстремни тестове на околната среда, тест на термичен шок, изтощаващи тестове с прегряване с температури до 55°C за 48 часа, при нива на влажност по-висока от 90%. Echelon GTX 950 е тестван с над 1000 устройства и е преминал повече от 7000 часа стриктни опити. С толкова много успешни тестове, може да се доверите, че Echelon GTX 950 ще работи надеждно при всякакви условия.

Лесна за настройване и интуитивна: GPU Tweak II с XSplit Gamecaster за лесно настройване и стрийминг

Редизайниран с интуитивен, изцяло нов интерфейс, графичният процесор Tweak II прави гейминга и овърклока по-лесни и забележими отвсякога, притежава и разширени опции за опитните обърклокъри. С един клик новата функция Gaming Booster оптимизира представянето на системата, като премахва излишните процеси и разпределя всички налични ресурси автоматично. Включеният 14-дневен XSplit Gamecaster премиум лиценз, позволява на геймърите лесно да стриймват или записват геймплея чрез достъпно наслагване по време на игра.

Наличност и Цена

ASUS Echelon GTX 950 ще бъде наличен в края на март в Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA). Моля свържете се с местния представител на ASUS за повече информация.


Етикети: ,7 коментара

 1. 1 nv // 28.03.2016 в 15:29

  хау мъч $ ???

 2. 2 lqlq_rev-2.0 // 28.03.2016 в 16:32

  След толкова епитети и проценти да пропуснете думичката “реклама” е непростимо.

 3. 3 Николай Цеков (geniusloci) // 28.03.2016 в 16:46

  В раздел “Фирмени и прес съобщения” какво да е, ревю?

 4. 4 naruto // 29.03.2016 в 16:25

  365 лв. във Варио.

 5. 5 lqlq_rev-2.0 // 30.03.2016 в 20:03

  Мда.Ревю точно би му паснало,понеже се споменават “КЛЮЧОВИ ФАКТИ”.Да бяха отпуснали една бройка за тест за да докажат тези факти ,че да ме убедят да си я купя.

 6. 6 Крали Марко // 16.04.2016 в 22:44

  Бяга човек и си купува една втора ръка малко копала R9 290, и отвява такива изпълнения.

 7. 7 Николай Цеков (geniusloci) // 16.04.2016 в 23:34

  Те без пари ги продават в момента, баш в новия бум на копаенето.

Коментари: