TP-LINK разширява портфолиото си от продукти с интелигентни контакти и преносими високоговорители

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 21.04.2016, 6,782 показвания

White tablecloth and iron on ironing board

– Интелигентният контакт HS110 позволява дистанционно управление и мониторинг на изразходваната енергия
– Преносимият високоговорител с Bluetooth Groovi Ripple работи самостоятелно до 4 часа
– Ново устройство от Mi-Fi гамата: мобилен рутер Wi-Fi LTE M7300

TP-LINK, водещ разработчик и доставчик на мрежови решения за дома и малкия и среден бизнес разширява портфолиото си от продукти на българския пазар с интелигентни устройства, като контактът Wi-Fi HS110, аудио устройства, като портативният Bluetooth високоговорител Ripple Groove 4G LTE и мобилният Wi-Fi рутер – M7300.

Интелигентният контакт HS110 може да се контролира от разстояние чрез смартфон, на който е инсталирано приложението Kasa. По този начин, всяко електрическо или електронно устройство включено в интелигентният контакт, може да бъде контролирано в реално време или да бъде програмирано да се включва/изключва в определени часови интервали чрез функцията за програмиране. С помощта на функцията ”away”, контактът може да бъде настроен да включва и изключва свързаните към него устройства, докато потребителят не е у дома. По този начин се създава впечатление, че жилището не е празно и могат да бъдат избегнати евентуални кражби. Контактът също така позволява проследяване и оптимизиране на потреблението на енергия чрез предоставяне на подробна информация за времето, в което свързаните устройства са били включени и какво количество енергия е консумирало всяко от тях. HS110 е съвместим с приложението Amazon Echo, което позволява гласово управление. Контактът е на разположение за закупуване и е с препоръчителна цена 79 лева (с ДДС).

Groovi_Ripple

Преносим високоговорител с автономна работа до 4 часа
TP-LINK пуска на пазара и първият преносим високоговорител от своето портфолио – Groovi Ripple с мощност 4W и RealSound технология за по-добро възпроизвеждане на звука. Високоговорителят има Li-Ion батерия с капацитет 750 mAh, която осигурява автономна работа до 4 часа и се зарежда чрез микро-USB за около два часа. Гуменият захват/дръжка на устройството помага за по-лесното му пренасяне и за регулиране на ъгъла на възпроизвеждане на звука. Високоговорителят се свързва с вашия смартфон или друго мобилно устройство, използвайки Bluetooth 4.0, като позволява аудиото да се разпрострянява на разстояние до 20 метра. Устройството е с препоръчителна цена 89 лева(с ДДС).

M7300

Последно поколение Mi-Fi
TP-LINK добавя още едно устройство към Mi-Fi гамата – M7300 4G LTE рутер, който е съвместим с всички 4G честоти предлагани от мобилните оператори. Устройството осигурява download 4G до 150Mbps, а батерията му е с капацитет 2000mAh, което осигурява автономност до 10ч. за споделяне на 4G интернет връзка с до 11 свързани устройства (10 Wi-Fi + 1 устройство свързано чрез USB кабел). Рутерът разполага със слот за microSD карта до 32GB за по-лесно и удобно споделяне на снимки, филми и музика с приятели. Може да се използва за свързване на настолен компютър към 4G интернет с помощта на USB порт. Рутерът може да се управлява директно от смартфон или таблет чрез приложението tpMiFi за IOS и Android. По този начин потребителят може да постави ограничения на трафика и да контролира достъпа до мрежата и близостта на включените устройства, както и да изпраща файлове от или на microSD картата. Продуктът е наличен с препоръчителна цена от 249 лева (с ДДС).

За TP-LINK
TP-LINK е глобален доставчик на продукти за SOHO & SMB мрежи и No.1 в света доставчик на WLAN и широколентови CPE устройства. Продуктите на TP-LINK се разпространяват в повече от 120 страни и стигат до десетки милиони клиенти. TP-LINK доставя многократно награждавани мрежови продукти – безжични адаптери, ADSL, рутери, суичове, IP камери, Powerline адаптери, принт сървъри, медия конвертори и мрежови карти за потребители от цял свят. Оповавайки се на доверието на десетки милиони потребители, TP-LINK си поставя за цел да достигне до топ 3 световни производители на мрежово оборудване. В България официалните дистрибутори на TP-LINK са Ланком България и Виртуална Зона.


Етикети: , , ,Един коментар

  1. 1 Nistel // 14.05.2016 в 06:13

    250лв за 4г бисквитка – Уау

Коментари: