AOC е официален партньор за монитори на кинохита „Денят на независимостта“

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 9.06.2016, 3,390 показвания

Двайсет години след първия филм, дългоочакваният приключенски екшън „Денят на независимостта: Нова заплаха“, в който участват много от актьорите от първия филм, както и новоизгряващи холивудски звезди, ще се появи по екраните през лятото. Специалистът при дисплеите AOC си партнира с 20th Century Fox като официален партньор за монитори в новия филм, където ще видим дисплеи с марката AOC. Нещо повече, AOC и ритейл партньорите на фирмата ще имат достъп до ексклузивни онлайн и офлайн промо материали на „Денят на независимостта: Нова заплаха“.

aoc_TID_advert

Епични маркетинг материали

Като част от партньорството с 20th Century Fox, дисплеите AOC не само ще се появят в дългоочакваната фантастична поредица на известния режисьор Роланд Емерих, но AOC и ритейл партньорите на марката ще получат ексклузивен достъп до промо материали, които да предлагат и използват по време на промо събития и търговски кампании. Избрани дизайни могат да бъдат използвани например като тапети на мониторите AOC, които се предлагат. Други рекламни материали като банери, e-mail подписи и банер-стойки ще са налични в точките за продажба и за използване при събития и маркетинг активности. По този начин AOC и „Денят на независимостта: Нова заплаха“ ще получат оптимално представяне пред възможно най-широка аудитория.

Една обещаваща поредица

Настоящото партньорство на AOC с 20th Century Fox не е първото. Двете компании си сътрудничиха при създаването на други хитови заглавия, включително за оценения високо от критиците научно-фантастичен филм „Марсианецът“, хитът от 2014-а „Зората на планетата на маймуните“, комикс адаптацията от 2013-а „Върколакът“ и анимационния „Ледена епоха 4“ от 2012 г. Наборът от различни маркетинг материали, създадени за тези филми, помогна за повишаване на интереса към AOC и самите филми – една успешна практика, която двамата партньори с въодушевление продължават в „Денят на независимостта: Нова заплаха“.


Етикети:Един коментар

  1. 1 nitpicker // 11.06.2016 в 00:04

    КиноХИТ? Филма още не е излязал.

Коментари: