ADATA обяви външните дискове HD700 и HV620S

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 20.06.2016, 4,061 показвания

adata-hd700xhs620

Устройствата се отличават с със здравина и супер тънък и компактен дизайн

ADATA Technology, водещ производител на високопроизводителни DRAM модули и NAND-флаш продукти, от днес пуска на пазара твърдите дискове HD700 и HV620S. Двата продукта осигуряват надежден и ценово достъпен сторидж да широк кръг потребители. ADATA HD700 e модел от стартов клас, но е здраво сглобен и издръжлив – водоустойчив и прахоустойчив по стандарта IP56 и удароустойчив от „военен“ клас. Моделът HV620S е изтънен вариант на най-продавания външен диск на компанията – ADATA HV620. Той е с елегантна бляскава външност и дебелина само just 11,5 mm. И двата диска разполагат с G-датчик за реакция при удар и 256-битово AES криптиране на данните. Те са съвместими с Windows и Mac операционните системи.

Издръжливият сторидж за водещите активен начин на живот сега е още по-достъпен
HD700 е проектиран за потребителите, които обичат туризма, катеренето по планините, велосипедния спорт и даже спускането с каяк в бързи води. С други думи, предпочитат както активния начин на живот, така и да заснемат своите изживявания, което поставя сериозни изисквания към сторидж устройствата – да издържат на различни удари, вибрации, запрашени и водни среди. Моделът HD700 е сертифициран по IEC IP56, което означавам че е прахозащитен и за най-фините частици. Той е също така водоустойчив, може да издържа струи вода под високо налягане. Покрива и военните стандарти MIL-STD-810G 516.6 за изпускания, т.е. има повече от добра удароустойчивост. HD700 разполага с многослойна защита, уплътнен интериор смекчаващ ударите, корпус от твърда пластмаса и отстраняемо външно покритие от силикон, което добре абсорбира ударите. Идва с капацитети 1TB и 2TB, и използва бързия USB 3.0 интерфейс. Отстраняемото силиконово покритие е достъпно в различни цветове, които ще бъдат обявени по-късно.

Супер тънък сторидж за потребители със стил
Моделът HV620 е един от бестселърите на ADATA. Сега компанията ъпгрейдва този външен диск с HV620S, с много по-тънък и компактен (Slim) дизайн, указан в името с буквичката S. С дебелина само 11.5mm, HV620S е също така много лек и съответно лесен за поставяне в чанта, и да се носи и използва навсякъде. Неговият корпус е лъскав, има наистина елегантен вид, който е допълнен от яркия светодиод за следене на активността на устройството. Ръбовете му леко стърчат с цел защита на блестящите повърхности. С USB 3.0 интерфейс, HV620S осигурява бързо прехвърляне на данните и удобна работа и с най-големите файлове. Достъпен е с капацитет 1TB.

За ADATA
ADATA Technology, един от най-големите производители на DRAM и USB флаш памети в света, доставя завършени решения за съхранение на данни като карти-памет, полупроводникови (SSD) дискове и портативни твърди дискове. Продуктите на ADATA включват също преносими мобилни захранвания, а сега компанията е един от големите доставчици на съвременно LED осветление. Продуктите на ADATA продължават да получават международно признание от организации като iF Awards (Германия), награди Червена точка, награди за Най-добра иновация на CES (изложението за потребителска електроника), награди Добър дизайн (Япония), награди Най-добър избор на Computex и Награди Златно отличие на Тайван. Слоганът на компанията „Любов, живот, мечти“ (Love, Life, Dreams) въплъщава бранда ADATA и ролята на иновативните продукти-памети в преследването на универсално ценни идеи за хората. За повече информация, моля посетете www.adata.com.


Етикети: , ,Коментари: