Microsoft Office 2010 ще влезе в официална продажба до средата на 2010-та година

Microsoft Office 2010 ще влезе в официална продажба до средата на 2010-та година

В раздел: Новини от на 1.12.2009, 3,634 показвания

microsoft-office-2010-logoКакто съобщихме по-рано, в момента тече “бета теста” на новият офис пакет от Microsoft – Office 2010. Според неофициални източници, тестовете ще продължат до май месец 2010, а официалната версия на новият офис пакет ще влезе в продажба в началото-средата на месец юни 2010 година. Малко по-късно се очаква да е готова и официалната версия на пакета за MacOS. В момента на официалната си премиера, Microsoft Offiice 2010 ще влезе в продажба в шест различни версии – безплатна рекламна “Starter” версия, Home-Student, Home-Business, Standart Professional и Prefessional Plus версии.

Новата версия на офис пакета на Microsoft идва с доста новости и допълнения. В това число влизат нови инструменти за редактиране на снимки и видео, нови средства за анализ и визуализация на данни, подобрени функции за търсене и навигация и др.

В допълнение със софтуерният пакет през юни се очаква официално да излезе и пакета “Office Web Applications”- уеб базирана версия на Word,Excel, PowerPoint и OneNote

За повече информация относно Microsoft Office 2010 можете да посетите официалният сайт.


Етикети: , , , , , ,Коментарите са забранени.