Форестър Рисърч: SAP е пазарен лидер в решенията за управление на бизнес процесите

Форестър Рисърч: SAP е пазарен лидер в решенията за управление на бизнес процесите

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 1.12.2009, 3,940 показвания

sap_banner

Технологичният гигант SAP AG (NYSE: SAP) е лидер в решенията за управление на бизнес процесите според последното проучване на независимия пазарен анализатор “Форестър Рисърч” (Forrester Research). В публикувания през ноември 2009 г. доклад на анализатора “The Forrester Wave: Business Performance Solutions, Q4 2009” SAP е класиран на първо място сред други 10 водещи доставчици в сектора.

“Форестър Рисърч” ползва 89 различни критерии като оценява възможностите и ефективността на приложенията по отношение на процесите свързани със стратегическо управление, бюджетиране, финансови консолидации, измерване на резултатите, планиране, анализи и др. По скалата от нула до пет портфолиото от решения на SAP получава 4.38 пункта или най-високият резултат, посочен в доклада.

“Като комбинира предимствата на портфолиото си за бизнес решения с тези на Business Objects, SAP разработи набор от първокласни продукти за всеки един възлов компонент от процесите свързани с бизнес управление и планиране, като същевременно добави нов набор от аналитични възможности”, се посочва в проучването на “Форестър Рисърч”.

“В доклада на “Форестър Рисърч” са оценени широкия обхват и зрелостта на нашия пакет от решения за управлението на бизнес процеси, насочен както към традиционните SAP потребители, така и към останалите клиенти”, коментира Стефани Бускеми, вицепрезидент в SAP AG. “Обединяването на традиционно разнородни дисциплини като GRC, EPM и Business Intelligence предоставя възможността на потребителите да добият яснота по отношение на оптимизацията на бизнес процесите и да използват приложенията по максимално ефективен начин”, допълва тя.

За допълнителна информация относно SAP Business Objects EPM решения, посетете www.sap.com/epm


Етикети: , , , , , , , ,Коментарите са забранени.