ADATA пуска два нови външни диска – Premier SC660 и Premier HC660

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 18.08.2016, 2,762 показвания

ADATA® Technology, водещ производител на DRAM модули и NAND флаш продукти, лансира два нови външни диска във вариант твърд диск (Premier HC660) и SSD диск (Premier SC660), които са с дебелина от едва 9,6 мм. И двата модела се отличават с луксозен метален дизайн с текстура, имитираща пясъчно покритие, и релефен корпус, издръжлив на удари и надрасквания благодарение на своето галванично покритие, което защитава металната повърхност и повишава нейната устойчивост.

Premier SC660 – скорост и стил в ултратънък дизайн

С дебелина от едва 9,6 мм, външният SSD диск SC660 предлага скорост на запис и четене до 440MB/s. Това означава, че един средноголям Full HD филм (около 5GB) ще може да се прехвърли за 26 секунди. Съвместим с Windows, Mac OS и Android, SC660 ще се предлага с капацитет 240GB и 480GB и работи с всичко от настолни компютри и лаптопи до смартфони и гейминг конзоли. SC660 тежи само 80 г и макар да е изключително лек, е устойчив на удари.

adata_Premier_660

Premier HC660 – здравина и лукс с достатъчно място за съхранение

HC660 налага нов стандарт по отношение на стила на външните хард дискове. Също като SC660, той е с дебелина от само 9,6 мм, което означава, че е приблизително колкото оголен 2,5-инчов твърд диск. Това е доста добро инженерно постижение, имайки предвид дебелината на повечето външни хард дискове. Premier HC660 е съвместим с Windows, Mac OS и Android и предлага 1TB и 2TB място за съхранение. Наличният USB 3.0 кабел позволява свързване към широк набор от устройства и осигурява бърз достъп до снимки, видеа и игри, а дизайнът на HC660 превръща външният сторидж в лесно и стилно удоволствие.

adata_Premier_660_2

За ADATA

ADATA Technology, един от най-големите производители на DRAM модули и флаш памети в света, разполага с разнообразно портфолио, което включва карти памет, SSD дискове и преносими твърди дискове. Компанията също така предлага решения за мобилно захранване и е един от големите доставчици на съвременно LED осветление. Продуктите на ADATA продължават да получават международно признание от организации като iF Design Awards (Германия), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Япония), Best Choice of Computex Awards и Taiwan Excellence Gold Awards. Мотото на компанията „Love, Life, Dreams“ въплъщава бранда ADATA и ролята на иновативните памет продукти в човешкия стремеж към запазване на универсално ценни идеи. За повече информация, моля посетете www.adata.com.


Етикети: ,Коментари: