ADATA предлага нова флаш памет за iOS устройства

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 13.09.2016, 3,934 показвания

i-Memory AI920 е защитен от прах и вода и идва с USB 3.1 и Lightning конектор

 

ADATA® Technology обяви пазарния дебют на своето ново i-Memory устройство AI920. Флаш паметта е изключително компактна и лека и комбинира Apple MFi-сертифициран Lightning конектор за прехвърляне на информация от и към iOS-базирани устройства и USB 3.1 стандарт. AI920 разполага със сигурно криптиране и поддържа широка гама от мултимедийни и файлови разширения, субтитри, както и Live Photos. Новият i-Memory е водо- и прахоустойчив и идва с капацитет от 32GB, 64GB и 128GB в златист и розово-златист цвят.

Двойна свързаност, един компактен дизайн

Лекият и компактен AI920 интегрира Lightning и USB 3.1, като благодарение на двата интерфейса потребителите ще могат да работят с широка гама устройства. Lightning конекторът е издължен, така че да позволява използване и при iOS устройства, които са защитени с по-дебели калъфи и кейсове. AI920 е с грабващ, наподобяващ пясъчно покритие, метален дизайн с профил от едва 6,9 мм и тегло 3,6 г.

adata_usb31_128gb

Висока скорост и поддръжка на различни файлови формати

Гъвкавият двоен стандарт на свързване осигурява скорост на четене до 150MB/s с USB 3.1 и до 30MB/s при Lightning конектора. Безплатното вградено приложение i-Memory поддържа индивидуални файлове по-големи от 4GB, което позволява прехвърляне на 4K съдържание. В допълнение към съвместимостта на устройството с всички широкоразпространени формати за аудио, снимки и документи, флаш паметта също така поддържа директен 4K видеозапис, както и iOS Live Photos. Друга полезна функция е възможността за архивиране с едно докосване, при която потребителите просто маркират съдържание и кликват върху иконка, след което то автоматично се записва на драйва. Не по-малко практична е и включената поддръжка на субтитри.

Криптиране, водо- и прахоустойчивост

Както при много други флаш памети на ADATA, производството на новия i-Memory AI920 е базирано на COB (chip-on-board) процес, който води до повишена здравина и компактност и осигурява водо- и прахоустойчивост на устройството. Освен физическата защита на данните, AI920 предлага и криптиране на запазената информация.


Етикети: ,Коментари: