ADATA пуска пълна гама адаптери и хъбове с USB-C

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 3.11.2016, 3,825 показвания

ADATA обяви пазарния дебют на няколко устройства, които улесняват прехода към новия USB-C стандарт. Те позволяват употреба с конектори като USB-A и HDMI, както и с класическите VGA (D-sub) плъгове. Новите преходници, кабели и хъбове използват висококачествени материали, за да се оптимизира преноса на информация и свързване на продукти с USB-C портове към различни други устройства, без да се нарушава тяхната функционалност.

adata_USB_C_OTG_Reader

USB-C OTG четец и USB-C хъб

USB-C OTG четецът комбинира USB-C, USB-A и microSD/SDXC/SDHC поддръжка в един ултракомпактен продукт. USB-C хъбът от своя страна разполага с USB-C, USB-A и HDMI портове и също така позволява зареждане на устройствата. Чрез HDMI порта може да се възпрозвежда съдържание от устройства като лаптопи и смартфони на телевизори, а включването на USB-A осигурява съвместимост с широка гама продукти.

USB-C към HDMI и VGA

ADATA също така предлага и адаптери, които конвертират дигиталното и аналогово съдържание от USB-C към устройства с HDMI и VGA. Продуктите позволяват лесно видео свързване от смартфони, лаптопи, таблети и други устройства с USB-C към фактически всяко устройство с вход за видео, включително телевизори, сет топ боксове, игрови конзоли и аудио/видео приемници. USB-C към VGA преходникът от своя страна е изключително удобен за потребители, на които се налага да работят с проектори.

adata_USBC_C_ADAPTER

USB-C кабел и адаптер

USB-C кабелите на ADATA са направени от издръжливи материали, които предпазват от увреждане в следствие на огъване, извиване или дърпане на кабела. Благодарение на високото качество на използваните материали и E-MARK контролера, кабелът може да се използва за връзка към захранващи източници с мощност до 100 вата. В допълнение, ADATA пуска на пазара и компактни USB-C към USB-A адаптери, конвертиращи всеки от милиардите USB-A кабели по цял свят към реверсивния USB-C стандарт прецизно и без загуба на информация.


Етикети: ,Коментари: